Napeta radnja serije 'Izgubljena čast' ovog će tjedna kulminirati. Nakon što je nesretna Fatmagul pokazala hrabrost i odlučila priznati istinu budućoj supruzi svog silovatelja, doživjet će nove nevolje!

Napeta radnja serije 'Izgubljena čast' ovog će tjedna kulminirati. Nakon što je nesretna Fatmagul pokazala malo hrabrosti i odlučila priznati istinu budućoj supruzi svog silovatelja, doživjet će nove nevolje. Moćna obitelj Jašaran odlučit će zastrašiti plahu djevojku i to u njezinoj kući. S druge strane, nakon Kerimovog priznanja, Mustafa će odlučiti potražiti svoju bivšu zaručnicu Fatmagul. Progonjen osjećajem krivnje konačno će se susresti sa svojom nekadašnjom velikom ljubavi te joj priznati kako sada zna pravu istinu.

Dok se nastoji osvetiti Fatmagul, Mustafin jedini oslonac je prostitutka Asu koju je utjelovila mlada glumica Sevtap Ozaltun. Rođena je 9.12.1984. u Istanbulu. Svoju kazališnu karijeru započela je 2001. godine, a studij glume završila je 2009.g. na sveučilištu 'Zlatni rog'. Do sada je glumila u dva filma i nekoliko reklama. Osim glumom bavi se pjevanjem te pleše latino plesove i tango. Nedavno je lijepa Sevtap izjavila kako se nikada ne bi slikala gola, no za ulogu bi se skinula do kraja. Zbog snimanja serije 'Izgubljena čast' glumica je ove godine otkazala sve kazališne angažmane.