Mustafa je bio Fatmagulin zaručnik koji je za život zarađivao ribolovom. Marljivo je gradio njihov zajednički dom kako bi se što prije mogao oženiti s Fatmagul...

Mustafa je bio Fatmagulin zaručnik koji je za život zarađivao ribolovom. Marljivo je gradio njihov zajednički dom kako bi se što prije mogao oženiti s Fatmagul. Nakon što Fatmagul siluju, Mustafa okrene leđa svojoj ljubavi.

Dok obitelj Jašaran u strahu od Mustafina bijesa traži način da ga smiri, Mustafi nije ni na kraj pameti da će se s vremenom pretvoriti u njihovu igračku. Zna samo jedno - da će do kraja života progoniti Fatmagul i Kerima.

Firata Celika, koji u seriji 'Izgubljena čast' tumači lik Mustafe, zaručnika lijepe Fatmagul, obožavatelji mogu vidjeti i u novom filmu koji se od 09. prosinca 2011. počeo prikazivati u kinima. Radnja filma 'Ay Büyürken Uyuyamam', koji je nastao ekranizacijom istoimenog romana, događa se u udaljenom gradiću na Egejskom moru. U novom filmu glumac Firat utjelovio je lik Mavija. U zadnje vrijeme ovaj zgodni glumac imao je mnogo posla. Osim što je snimio film, trenutno je zauzet snimanjem popularne serije 'Izgubljena čast' čije nastavke gledatelji mogu pratiti svakodnevno na programu Nove TV. Firat je rođen 25. ožujka 1981. godine u Njemačkoj, a do svoje 29 godine živio je i u Parizu. Potječe iz kurdske obitelji. U Parizu je bio model i glumac. Glumio je u seriji 'Kış Masalı'. Snimio je reklamu za Toyotu, a popriličnolnalikuje na američkog glumca Matthewa McConaugheya.