Tko su muškarci koji su skrojili sudbinu lijepe Fatmagul u seriji 'Izgubljena čast', pročitajte u sljedećem tekstu!

SELIM
Jedini sin Rešata i Perihan Jašaran. Svoje je djetinjstvo proveo u mjestu. Nakon toga je završio srednju školu i diplomirao na privatnom sveučilištu u Istanbulu. Leđa mu čuva sva snaga njegova oca, pa se zbog toga nimalo ne brine za svoju budućnost. Život ne doživljava previše ozbiljno, no ipak se suzdržava pred ocem. Iako se trudi sakriti svoje nepodopštine sa ženama, s obzirom na to da je eksponiran mladić, u tisku često izlaze vijesti o njemu. Selim koristi sve što mu otac može pružiti. Njegova buduća zaručnica Meltem kći je zastupnika u parlamentu. Selim je zapravo protiv braka, ali zna koliko njegov otac želi taj brak, pa se morao pokoriti. S druge strane ne ustručava se i dalje potajno zabavljati sa ženama.

ERDOGAN
Sin jedinac Rifata i Hilmije Jašaran. Rešatov nećak i Selimov rođak. I on s obitelji živi u Istanbulu. I on je imao isto obrazovanje kao i Selim. Za razliku od Selima, on radi u obiteljskoj tvrtki. Nije toliko ravnodušan kao Selim, ambiciozniji je. Zbog toga mu smeta stričevo ignoriranje i očeva šutnja. S vremena na vrijeme ne ustručava se to i reći. Želi da se tolerancija koja se gaji prema Selimu pokaže i njemu. Iako se izvana čini kao da se dobro slažu, Erdogan je iz dna duše bijesan na Selima. Kada igra koju je Erdogan započeo za Fatmagul završi katastrofalno, i on će osjetiti svoj dio posljedica.

VURAL
Sin direktora katastarskog ureda, Šemsija. I on je Kerimov, Selimov i Erdoganov prijatelj iz djetinjstva. Živi u Istanbulu kao i Selim i Erdogan te koristi sve što mu njegova bogata obitelj može priuštiti. Nešto je osjećajniji od Selima i Erdogana te je osjetljiviji.