Mlada seoska djevojka Fatmagul živi s previše naivnim starijim bratom Rahmijem i šogoricom Mukades. Dijeli sobu s voljenim nećakom Muratom.

Mlada seoska djevojka Fatmagul živi s previše naivnim starijim bratom Rahmijem i šogoricom Mukades. Dijeli sobu s voljenim nećakom Muratom. Cijelo je vrijeme izložena razornom pritisku šogorice koja na Fatmagul iskaljuje bijes zbog vlastite nesreće. Ona je tiha, strpljiva i poslušna djevojka. Katkada pomaže šogorici i bratu u malom pogonu za proizvodnju sira koji posjeduju. Čeka dan kada će se udati za zaručnika Mustafu. Podnosi šogoricu maštajući o danu kada će imati vlastitu kuću i krevet koji će biti samo njezin.

Do danas je Fatmagul uvijek pomagala drugima, a nitko nikada nije ništa učinio za nju, ali sada Mustafa vlastitim rukama gradi kuću u kojoj će zajedno živjeti nakon vjenčanja. Mustafa je njezina ljubav iz djetinjstva. Fatmagul voli Mustafu otkad zna za sebe. Mustafina joj je ljubav najljepše što ima u životu. Kada je siluju četvorica, za Fatmagul počinje noćna mora koja nema kraja. Fatmagul se slomi kada joj Mustafa okrene leđa, a onda je prisile da se uda za jednog od zlostavljača.

Beren Saat, hrvatskoj publici poznatija je kao Bihter iz ‘Strasti Orijenta’. No upravo zbog uloge Fatmagul ova glumica je dobila angažman u filmu priznatog iranskog redatelja Bahmana Ghobadija ('Turtles Can Fly') u kojemu će glumiti s Monicom Belluci. Beren Saat često svrstavaju među najljepše turske glumice, prošle godine proglašena je viceprvakinjom ljepote iza Tube Buyukustun ('Asi'). Glumica je zaigrala u filmu 'Pains of Autumn' s trenutno najpopularnijim turskim glumcem Muratom Yildirimom. U tom filmu utjelovila je Elenu, grčku prostitutku.

Lijepa Beren je rođena 1984. godine u Ankari. Studirala je na sveučilištu Bilkent, a za ulogu fatalne Bihter u ‘Strastima Orijenta’ osvojila je nagradu 'Beykent University' za najbolju tursku glumicu. Beren govori engleski i španjolski jezik. Zajedno s Kivancem Tatlitugom posudila je glas turskoj verziji crtanog filma ‘Toy Story 3’. U jednom od rijetkih intervjua Beren je priznala kako su joj omiljeni glumci Mel Gibson i Julija Roberts. Osim glume Beren voli plesati i fotografirati, a povremeno igra tenis. Beren je hodala s Tubinim bivšim dečkom glumcem Bülentom İnalom. Beren je prošle godine osvojila nagradu ‘Style’ turskog izdanja časopisa Elle.