Turskog glumca Engina Akyureka, kojeg gledatelji u ulozi Kerima mogu pratiti na Novoj TV, žele angažirati u spotu egipatske pjevačice Amal Maher.

Turskog glumca Engina Akyureka, kojeg gledatelji u ulozi Kerima mogu pratiti na Novoj TV, žele angažirati u spotu egipatske pjevačice Amal Maher. Prema pisanju jednog portala u Egiptu se najbolje može promovirati novi video spot tako da u njemu gostuje neki turski glumac. Egipatska pjevačica i glumica u svom novom spotu za pjesmu 'For the Love of God Have Mercy on Me’ želi upravo samozatajnog Kerima iz 'Izgubljene časti'. Engin je kao i njegova glumačka partnerica Beren, iznimno popularan u arapskom svijetu. Prema pisanju portala Engin je nedavno posjetio Egipat.

Ovaj tjedan u novim nastavcima serije 'izgubljena čast' slijede uzbudljivi trenuci. Fatmagulina šogorica Mukades DNK testom uspjet će dokazati kako nosi Rahmijevo dijete. Glavni junak serije Kerim će se nakon mnogo godina u zatvoru naći licem u lice s ocem koji ga je napustio dok je bio dijete. No taj će susret dokazati da duge godine koje su otada prošle nimalo nisu umanjile Kerimov bijes i mržnju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju