Nove epizode Vaše omiljene serije vraćaju se uskoro! Kako biste saznali točan termin emitiranja, pošaljite SMS s riječju FATMAGUL na 66108. Cijena: 3,66 kn/sms za Tele2 3,72 kn/sms za VIPnet i T-Mobile.

Prva sezona vaše omiljene serije „Izgubljena čast“ upravo je završila, ali novi nastavci slijede uskoro! Nemojte brinuti, Nova TV na vrijeme će vam javiti kada će krenuti druga sezona.

Poečtak druge sezone donosi nastavak uzbudljive priče. Kerim biva uhićen kao jedini osumnjičenik za zločin koji nije počinio i taj događaj iz temelja mijenja živote Fatmagul i njega. Dok Kerim u zatvoru čeka dan izlaska pred sud, prva osoba koju želi uvjeriti u svoju nevinost je Fatmagul. S druge strane činjenica da je Fatmagul ostavio vani, nezaštićenu pred Mustafom i Jašaranima, još više otežava stanje u kojemu se Kerim nalazi. Fatmagul na sebi neprekidno osjeća Mustafinu sjenu i još je jedanput prisiljena promijeniti svoj život.

Nova TV po prvi put osigurala je uslugu kojom obavještava gledatelje o početku emitiranja omiljenog programa i to dva dana prije početka emitiranja.

Kako biste dobili tu informaciju, pošaljite odmah SMS s riječju FATMAGUL na 66 108.

Cijena: 3,66 kn/sms za Tele2 3,72 kn/sms za VIPnet i T-Mobile

Dva dana prije emitiranja prvog nastavka nove sezone dobit ćete obavijest o točnom terminu prikazivanja.

Za one najnestrpljivije, nove epizode druge sezone dostupne su već sada na našem VOD servisu oyo.hr

Davatelj Usluge: NTH MEDIA D.O.O., Horvaćanska cesta 17 A, 10 000 Zagreb, OIB : 59547672558
Podrška korisnicima od 9-17h 01/6388 161 ili na customer.care@nth.ch