Vjenčanje Fatmagul i Kerima događaj je koji će nedvojbeno obilježiti idući tjedan u najpopularnijoj turskoj seriji!

49.ep - 5. studenog

Dugo očekivano vjenčanje Fatmagul i Kerima započinje s velikim uzbuđenjem. Fahretin i Kadir pak nisu uspjeli pronaći Mustafina čovjeka i sada čekaju sa strepnjom. U međuvremenu Sami i Asu pokušavaju stići na svadbu da bi ga identificirali. Njega je pak Mustafa unajmio da ubije Kerima i on se unatoč svim sigurnosnim mjerama uspijeva uvući u Kadirov vrt. U isto vrijeme Mustafa odabire poreći sve optužbe protiv sebe u izjavi koju je zatražio Kadir.

50.ep - 6. studenog

Kerim i Fatmagul nesvjesni su velike opasnosti koja ih okružuje i uživaju u svojoj svadbi. Na obredu vjenčanja jedno drugomu zavjetuju se na zajednički život do smrti. Kad iz Istanbula ne stigne očekivana vijest, Mustafa pada u očaj.Kako se svadba bliži kraju, Fatmagul i Kerim osjećaju napetost zbog činjenice da će ostati nasamo u istoj kući. Dvoje ranjenih ljubavnika na njihov najsretniji dan očekuje još jedan teški ispit.

2.sez., 51.ep - 7. studenog

Nakon prve noći koje su proveli zajedno Fatmagul i Kerim prešli su još jedan prag koji im je predstavljao ozbiljan izazov. Onu veliku ranu koja pripada prošlosti zaliječit će samo vrijeme... Kad stigne vijest o Mustafinoj smrti, dobro raspoloženje na svadbi potpuno je uništeno. Svi, a osobito Rahmi i Mukades, potreseni su tim događajem. S druge strane dužnost da o Mustafinoj smrti obavijeste Asu padne na Kadira i Fahretina. Mukades pak pokušava pronaći priliku da obavijesti Fatmagul.

52.ep - 8. studenog

Nakon infarkta koji ga je pogodio Rešat Jašaran prebrodi životnu opasnost. No taj infarkt ostavi nekoliko nepovoljnih posljedica na Rešatovo zdravlje. Za to vrijeme, kad se sazna da su Jašarani u kontaktu sa Selimom, za cijelu se obitelj bliži kraj. Fatmagul i Kerim prvi put provode vrijeme nasamo, u vlastitoj kući, kao pravi bračni par. Kako se tišina ispunjena krivnjom zbog “prve bračne noći” nastavlja, Kerim shvati da će ih to razdvojiti pa poduzima prvi korak po tom pitanju. Mustafa je bez igdje ikoga u Izmiru ispraćen na svoje posljednje putovanje. Mustafa će, čak i na odlasku iz Kerimova i Fatmagulina života, za sobom ostaviti sjenu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju