Vjenčanica koju joj je Kerim kupio kao rođendanski dar ponovno otvori Fatmaguline svježe rane. Babica sazna da Mukades svaki dan dolazi do škole vidjeti Murata pa je na iznenađujući način dočeka.

80.ep - četvrtak 12. travnja

Vjenčanica koju joj je Kerim kupio kao rođendanski dar ponovno otvori Fatmaguline svježe rane. Tako ta vjenčanica, kupljena da bi se poduzeo korak koji bi osigurao nov početak, daleko od sjena prošlosti, za Fatmagul bude nešto poput sažetka cijele prošlosti koju je željela zaboraviti. Dok Kerim razmišlja o tome kako je poduzeo dobronamjeran, ali pogrešan korak, novo svjetlo nade ponovno mu dođe od Fatmagul. Babica sazna da Mukades svaki dan dolazi do škole vidjeti Murata pa je na iznenađujući način dočeka.

GLEDALI STE

77.ep - ponedjeljak 9. travnja
Težina Mustafine sjene koja nad njima visi sve je veća i veća... Iako se Fatmagul trudi sakriti napetost i strah koje osjeća, Kerim primjećuje da nešto nije u redu. Za Fatmagul je došao trenutak da krene u akciju. Fatmagul je nesvjesna da potiče Kerimove sumnje i u tišini počinje provoditi svoju odluku.

78.ep - utorak 10. travnja

Kerim misli da će se Fatmagul susresti s Mustafom pa je počinje potajno slijediti. No to će završiti na način koji je Kerim najmanje očekivao. S druge strane ispostavi se da su Mukadesine sumnje da je trudna istinite pa se ona, na korak do nove prekretnice u životu, zateče pred prisilnom odlukom. Kerimovo jutro je započelo puno sumnji, ali se s Fatmagulinim priznanjem da mu počinje vjerovati pretvori u sretan dan. No minute protekle u sreći budu uništene kada se spomene Mustafin posjet „Ružinoj kuhinji“.

79.ep - srijeda 11. travnja

Kada se sazna tko je Hadžer Ovadžik koju su Jašarani naveli kao svjedokinju na sudu, u Fatmagulinu taboru zavlada novi val bijesa. Taj pristup, odabran da se ocrni Fatmagul, za Kerima je zadnja kap koja je prelila čašu. Unatoč upozorenjima koja mu daju svi, među kojima prednjači Fatmagul, Kerim će postupiti prema svojim željama. Za to vrijeme Kerim sazna da se bliži Fatmagulin rođendan pa treba Babičinu pomoć.