Rešat Jašaran je doživio neuspjeh u potezu koji je povukao protiv Erdogana i sada je svjestan opasnosti. Meta plana koji je skovao s Munirom da bi eliminirao opasnost od Erdogana i Mustafe je Kerim.

30.-31.ep - petak 10. veljače

Kad Fatmagul napusti kuću, Kerima obuzme panika pa odmah odlazi na policiju... No teško mu je zatražiti pomoć od policije dok im taji istinu... U istome trenutku, zahvaljujući Mukades, vijest o Fatmagulinu bijegu od kuće stiže u dom Jašarana... Kada i Meltem sazna za taj događaj, situacija se poprilično zakomplicira. Fatmagul se utekne jedinoj osobi koju poznaje u Istanbulu – Asu, za koju misli da se zove Enise, i potpuno je nesvjesna situacije u kojoj se našla. Dok čekanje i strepnja i dalje traju kad Fatmagul napokon nazove kući... Nema se namjeru vratiti... Usto doživi veliki okršaj s Kerimom...S druge strane, Asu se, skrivajući Fatmagul u svojoj kući, nađe između dvije vatre. S jedne strane laži, a s druge Mustafa... Naposljetku se njezini strahovi ostvare... Kad Asu ne odgovori na Mustafine ustrajne telefonske pozive, on plaho dolazi u njezinu kuću... Kada Mustafa dođe, Fatmagul je sama kod kuće.


 26.ep - ponedjeljak 6. veljače
Fatmagul je svjedok Kerimova priznanja Babici i doživi veliki šok. Dok to priznanje u Babici pojačava njezine nade za budućnost, u Fatmagul ono prvi put dovede u pitanje njezino mišljenje o Kerimu. Jašarani saznaju da je Kerim odustao od odlaska u inozemstvo i taj ih razvoj situacije čini nemirnima. Erdogan je pak postao službeni partner u tvrtki i od prvoga trenutka daje znakove koliko će biti opasan za Rešata Jašarana. Iako je svjestan da mržnja u Fatmagulinu srcu nema kraja, Kerim poduzima važe korake da bi nastavio živjeti svoj život u Fatmagulinoj blizini. Kerimu najveća potpora dolazi od Babice.

27.ep - utorak 7. veljače

Fatmagul je pak odlučna da zauvijek izbaci Kerima iz svoga života pa se odlučuje rastati. Rešat Jašaran ne želi izgubiti svoj položaj u firmi pa protiv Erdogana odigra najveći adut koji drži u ruci. No postoji jedna važna stvar koju Rešat Jašaran nije uzeo u obzir. Mukades želi spriječiti pucanje veza između Fatmagul i Kerima pa ponovno kreće u akciju. Kerimove nade da će u Fatmagulinu životu uspjeti stvoriti makar sićušno mjesto za sebe gotovo su nestale, ali u neočekivanom trenutku ponovno će se probuditi.

28.ep - srijeda 8. veljače

Kerim sazna da je Fatmagul sačuvala oproštajno pismo koje je napisao, što u njemu probudi makar malu nadu. Mukades tu novu situaciju ponovno procijeni svojim adutom. Babica je uznemirena kad sazna da Fatmagul progoni nepoznata žena. Fatmagul to želi sakriti od ukućana, ali Babica ne želi zanemariti oprez pa tu informaciju podijeli s Kerimom. Rat za prevlast u obitelji Jašaran iz dana u dan sve više raste.

29.ep - četvrtak 9. veljače

Rešat Jašaran je doživio neuspjeh u potezu koji je povukao protiv Erdogana i sada je svjestan opasnosti. Meta plana koji je skovao s Munirom da bi eliminirao opasnost od Erdogana i Mustafe je Kerim. Kerim je nesvjestan mreža koje se pletu oko njega. Doček Nove godine na neočekivan se način za cijelu obitelj pretvori u proslavu. Kerimov potez koji je od njega zahtijevao svu njegovu hrabrost iznenadi Fatmagul, a Mukades na večer stavlja točku. Fatmagul je iznova potresena zadnjim udarcem koji je primila od Mukades pa donosi jako važnu odluku u vezi sa svojim životom.