Kerim i Fatmagul poduzimaju sve kako bi premostili jaz koji ih dijeli. Nakon Kerimove izjave ljubavi Fatmagul je uzbuđena što opet može nekomu vjerovati.

53. - 54. ep - petak 9. ožujka

Vuralov bijes prema Erdoganu, koji ga ne ostavlja samog, postaje novo oružje koje će on upotrijebiti protiv Rešata Jašarana. No kada Vural sazna Erdoganove nove planove vezane uz Kerima, to se oružje okrene protiv njega. Vural neće ostati promatrač, ali ta će nova situacija postati velika zapreka malim koracima koje Kerim i Fatmagul poduzimaju kako bi premostili jaz koji ih dijeli. Nakon Kerimove izjave ljubavi Fatmagul je uzbuđena što opet može nekomu vjerovati. Unatoč svim ružnim događajima i tomu što je Kerima vidjela u Vuralovu društvu, želi Kerimu pružiti još jednu šansu za njihov budući život... Misli da će joj Kerim dati razumno objašnjenje za taj susret.

GLEDALI STE:

49.ep - ponedjeljak 5. ožujka
Dok Kerim pruža potporu Fatmagul koja ne podnosi Mukadesino lažno ponašanje, njih dvoje nisu svjesni da se još više zbližavaju.Kod Jašarana se stvari iz dana u dan kompliciraju, a sukob između Rešata Jašarana i Erdogana sve je oštriji i oštriji. Dok se Rešat Jašaran s jedne strane pokušava ponovno domoći aduta koji je prešao u Erdoganove ruke, s druge strane pokušava smiriti Vurala čije je psihičko stanje pod utjecajem stresa sve lošije i lošije. Mustafa pak, u trenutku kada je to najmanje očekivao, upada u zamku koju mu je postavio Erdogan.

50.ep - utorak 6. ožujka

Kada Mukades uzme sina Murata i napusti kuću, Rahmi doživi velik udarac. Fatmagul je bespomoćna pred sudbinom koja je zadesila njezina brata, a najveća joj potpora opet dolazi od Kerima. Mukades zna da je krenula putem s kojeg nema povratka i ovoga se puta pred Salihom pojavi zajedno s Muratom. To što je Salihov otac bio svjedok toga susreta velika je prilika koja Mukades otvara put.

Rahmi ne može podnijeti sinovu odsutnost i doživi živčani slom pa se Kerim odluči krenuti za Mukades. Fatmagul i Kerim zajedno kreću u akciju za Rahmija i kada stignu do Salihova radnog mjesta, saznaju da je on oženjen.

51.ep - srijeda 7. ožujka

Fatmagul i Kerim zajedno djeluju da pronađu rješenje situacije u kojoj se našao Rahmi i primjećuju da se međusobno sve više zbližavaju. Dok se Fatmagul pokušava držati na distanci, Kerim shvaća da više neće moći skrivati svoje osjećaje. Kerimov prvi veliki korak prema Fatmagul njihovu će odnosu pružiti jednu sasvim novu dimenziju.

52.ep - četvrtak 8. ožujka

Kad joj Kerim izjavi ljubav, Fatmagul je potresena, a njezin je bijes jači od osjećaja koje ne može priznati ni samoj sebi. Sve su Kerimove nade ugasle pred Fatmagulinom reakcijom pa se on kaje što ju je svojim priznanjem još više udaljio od sebe. Mukades se vratila kući s Rahmijem i Babicom i, iako je svjesna da je njezin utjecaj u kući nestao, očajnički pokušava držati glavu gore.Kad na vidjelo izađe istina o Lemaninoj i Munirovoj vezi, u taboru Jašarana vlada velika napetost. Rešat Jašaran bijesan je na Munira, jer se osramotio pred Melteminom obitelji. Ta situacija postaje dobra prilika koju će Erdogan okrenuti u svoju korist...