Asu slijedi Fatmaguline tragove i neočekivanu priliku koja joj iskrsne uspijeva okrenuti u svoju korist. Asu pronađe način da se suoči s Fatmagul

25.ep - petak 3. veljače

Asu slijedi Fatmaguline tragove i neočekivanu priliku koja joj iskrsne uspijeva okrenuti u svoju korist. Asu pronađe način da se suoči s Fatmagul... Fatmagul zna da će Kerim otići pa se ne žali kada u zadnji tren bude primorana provesti još malo vremena s njime . Fatmagul i Kerim prisiljeni su, kao predstavu za okolinu, napraviti korake jedno prema drugom.

 GLEDALI STE

21.ep - ponedjeljak 30. siječnja
Kerim što prije treba napustiti Fatmagulin život, ali nema pojma kamo da krene ... Sada mu se čak i Australija, kamo je njegov otac otišao kada je ostavio njega i majku, čini kao da je preblizu ...Fatmagul svakoga dana sazna nešto novo o Kerimu... Fatmagul izdaleka promatra Kerimove pripreme za odlazak, i dok podnosi da još neko vrijeme žive pod istim krovom, Kerim je prvi put iznenadi...

22.ep - utorak 31. siječnja
Mustafa otkrije Kerimovu vezu s Munirom i ostaje prisiljen odabrati između osvete i života koji je tek počeo zasnivati. Fatmagul sazna da će Mustafa otići u inozemstvo pa joj srce obuzme još jedna nova tuga. Mustafa svoj bijes drži u sebi, no on samo raste pa Mustafa počinje predstavljati sve veću opasnost za Kerima.Mukades želi ponovno uspostaviti svoju prevlast u kući pa je njezin bijes usmjeren s jedne strane na Fatmagul, a sada i na Babicu. Babica sazna da će Kerim ostaviti Fatmagul samu i bespomoćnu pa postane sigurna u svoju odluku koja će utjecati i na njezinu budućnost.

23.ep - srijeda 1. veljače
Erdogan primijeti da u planovima za budućnost tvrtke Rešata Jašarana nema mjesta za njega i oca. Njegov bijes umiruje njegov otac Rifat. No kada bude suočen s posljednjim potezom Rešata Jašarana, i Rifat će doživjeti veliki šok. Fatmagul na bolan način sazna da je Mustafa krenuo dalje sa svojim životom, a primijeti da u životu nema nijedno mjesto na koje bi se mogla skloniti. Kerim s tugom promatra Fatmagulinu bespomoćnost i osjeća se sa svih strana stjeran u kut.

24.ep - četvrtak 2. veljače
Fatmagul sazna da je Kerim izvadio vizu za odlazak u inozemstvo pa počinje strpljivo očekivati dan kada će njezin najveći neprijatelj otići iz njezina života. Mukades ne zna za najnoviji razvoj događaja pa dovodi Fatmagul i Kerima pred gotov čin da bi za okolinu glumili “sretnu obitelj”.Iznenadna smrt Rifata Jašarana proizvede veliki šok u cijeloj obitelji. Rešat Jašaran potresen je nesrećom koja je zadesila njegova brata, a Erdogan drži da je njegov stric odgovoran za smrt njegova oca pa je bijesan i pokazuje znakove da će odsada biti još opasniji.