Erdogan je upao u zamku i tako čeka da ga Kerim pronađe. Kad u događaje bude umiješana i policija, dobrano je stjeran u kut.

2.sez., 11.ep - 7. rujna
Erdogan je upao u zamku i tako čeka da ga Kerim pronađe. Kad u događaje bude umiješana i policija, dobrano je stjeran u kut. Činjenica da im se Erdogan toliko uspio približiti ponovno oživi stare strahove cijele obitelji, a osobito Fatmagul.

GLEDALI STE:

2.sez., 7.ep - 3. rujna
Proces koji započinje sličnošću njegovoj majci koju je Kerim pripisao Fatmagul, zadao je težak udarac njihovoj vezi... Kerim je svjestan da je prekasno čak i da se pokaje. Strah koji vidi u Fatmagulinim očima najteža mu je kazna. Fatmagul pak unatoč svemu pokušava razumjeti Kerima. Nakon godine koja je protekla njezini osjećaji prema braku i Kerimu sada su potpuno drukčiji.

2.sez., 8.ep - 4. rujna
Kao odgovor na Kerimovu odluku o rastavi, i Fatmagul Kerimu priopći svoju zadnju riječ. Kerim više nije jedan od četvorice njezinih neprijatelja, nego čovjek kojemu vjeruje i s kojim želi i dalje biti u braku. Nakon te točke Kerim će ili prihvatiti ruku koja mu je pružena ili će zauvijek izgubiti Fatmagul.

2.sez., 9.ep - 5. rujna
Fatmagul i Kerim ostanu sami daleko od Istanbula, u uvjetima koje otežava i kiša... Iste noći Mustafa upadne u Munirovu zamku i shvati da mu iz te kaljuže nema spasa. Ne preostaje mu ništa drugo nego opet se pokoriti Jašaranima. I Asu je prisiljena pokoriti se toj njegovoj odluci. U suprotnom će i dijete i ona ostati oči u oči s opasnosti.

2.sez., 10.ep - 6. rujna
Kada mu Fatmagul prizna da ga voli, Kerimu se odsijeku noge. Nakon tog trenutka,Kerimu i Fatmagul bit će još teže od okoline skrivati slatko uzbuđenje koje im gori u srcima. Dok se u taboru Fatmagulinih proživljavaju lijepi trenuci puni nade, Fahretinu Ilgazu ne promakne da Jašarani, unatoč tomu što do suđenja preostaje još malo vremena, i dalje šute.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju