Kad Kerim čuje da si Fatmagul želi sama sašiti vjenčanicu, njegove nade u budućnost narastu. Njih se dvoje svakoga dana malim koracima sve više zbližava.

25.ep - 27. rujna
Kad Kerim čuje da si Fatmagul želi sama sašiti vjenčanicu, njegove nade u budućnost narastu. Njih se dvoje svakoga dana malim koracima sve više zbližava. Uoči Babičina i Kadirova vjenčanja u kući vlada radosno uzbuđenje. Svi su zaposleni oko priprema za vjenčanje i posebnih narudžbi koje uoči Valentinova pristižu u Ružinu kuhinju. Mustafi Fatmagul postaje sve važnija i on čeka pravo vrijeme da provede svoje planove u djelo. Odlučan je da se pod svaku cijenu osveti Kerimu.

26.ep - 28. rujna
Za Kerima i Fatmagul vjenčanje Babice i Kadira 14. veljače svojevrsna je priprema za njihovu vlastitu svadbu. A kad novovjenčani par ode na svoj medeni mjesec, Fatmagul i Kerim ostaju sami da bi proslavili svoje prvo Valentinovo. Oboma su dan i noć, kada mogu napokon zaboraviti sve proživljeno i prvi se put ponašati kao svoji vršnjaci, vrlo posebni...S druge strane Asu se napokon suočava s činjenicom da je Fatmagul dio njezina života. Čuti od Mustafe, makar i neizravno, da on i dalje voli Fatmagul, za nju predstavlja težak udarac. Sve dosada bila mu je najveća potpora, ali sad odlučuje prekinuti šutnju i suočiti se s Fatmagul.

GLEDALI STE:

22.ep - 24. rujna
Kad Kerim otvori oči, strah ustupi mjesto radosti u srcima svih, a posebno Fatmagul. Međutim to neće dugo potrajati. Najprije u bolnicu stiže vijest da je Mustafa pušten na slobodu, a on odmah potom, unatoč svim opasnostima, pronalazi način da dođe do Kerima. Njegova želja za osvetom ujedinjuje Kerima i Fatmagul protiv njega.

23.ep - 25. rujna
U Mustafinim je očima Kerim kriv za sve. On samoga sebe smatra pravom „žrtvom“ nakon svih gubitaka i u bolnici priredi pravu scenu. To ostavi posve drukčiji dojam na Kerima i Fatmagul i otvara stare rane. Ponovno se zapitaju što bi bilo da nije bilo „one noći“ prije godinu dana u Ildiru. Za to vrijeme Asu i sreća pomažu Mustafi da sa sebe odagna sumnje.

24.ep - 26. rujna
Fahretin Ilgaz jedini neće prestati istraživati pucnjavu na Kerima. Mustafa se oslobađa lanaca i postaje još opasniji, a u isto vrijeme Fatmagul poduzima velik korak za vjenčanje s Kerimom.