Najnovija turska uspješnica koja pomiče granice svog žanra.

85.ep - ponedjeljak 23. travnja
Kerim je uhićen kao jedini osumnjičenik za zločin koji nije počinio započinje novi period koji iz korijena mijenja Kerimov i Fatmagulin život. Dok Kerim bespomoćno čeka dan kada će iz zatvora izaći pred sud, prva osoba koju želi uvjeriti u svoju nevinost je Fatmagul. S druge strane činjenica da je Fatmagul ostavio vani, nezaštićenu pred Mustafom i Jašaranima, još više otežava stanje u kojemu se Kerim nalazi.

86.ep - utorak 24. travnja
Fatmagul pak na sebi neprekidno osjeća Mustafinu sjenu i još je jedanput prisiljena promijeniti svoj red. Put koji Mustafa slijedi dok pokušava to razdoblje pretvoriti u priliku za sebe, opravda Kerimove strahove.

87.ep - srijeda 25. travnja
Dok se nade Jašarana vezane uz budućnost tvrtke svakim novim danom još malo smanjuju, Erdogan se vezanih ruku pokorava odlukama Rešata Jašarana. Svaki poraz koji je doživio od Rešata Jašarana još više zaoštri Erdoganov bijes. Za to je vrijeme Selim vrlo daleko od problema koje proživljava njegova obitelj i očekuje dan kada će se osvetiti Meltem.

88.ep - četvrtak 26. travnja
U novoj kući Fatmagul prvi put ima sobu koja pripada samo njoj pa svojim rukama stvori malo 'mjesto' i za Kerima. Za to je vrijeme i Mukades pronašla mjesto za sebe u Fatmagulinu životu.