Kerim ode na policiju izvaditi putovnicu i ondje se susreće s Mustafom. Mustafa je spreman riskirati sve, ali ne prepoznaje toga čovjeka koji mu je život okrenuo naglavce.

20.ep. - petak 27. siječnja

Kerim ode na policiju izvaditi putovnicu i ondje se susreće s Mustafom... Mustafa je spreman riskirati sve, ali ne prepoznaje toga čovjeka koji mu je život okrenuo naglavce ... No ovo neće biti njihov posljednji susret. Babica se pokušava zbližiti s Fatmagul i njezin trud kako prolaze dani polako počinje donositi rezultate. Fatmagul je prepoznala Merjeminu dobronamjernost i počinje cijeniti njezino prijateljstvo. Osjeća da joj može vjerovati. S druge strane, u četvrti se polako počinje pronositi glas o Babici... Ona dobiva prve stranke, a te okolnosti ohrabre i Fatmagul.

GLEDALI STE

16.ep. - ponedjeljak 23. siječnja
Meltem shvaća da odgovore na svoja pitanja neće uspjeti dobiti ni od koga drugoga pa riskira sve i suoči se s Fatmagul ... Taj susret samo otvori Fatmaguline rane, a Kerim kreće u akciju kako bi uvjerio Meltem. Munir zahvaljujući Mukades saznaje za Meltemin posljednji potez pa se i on umiješa i uspije okrenuti situaciju u korist Jašarana. U taboru Jašarana traje hladni rat između Erdogana i Rešata Jašarana, a napetost je iz dana u dan sve veća i veća.

 17.ep. - utorak 24. siječnja

Mustafa misli da je i Kerim krenuo u protunapad pa na svome putu osvete postaje još mnogo opasniji za sve.
Fatmagul je svakoga dana sve teže provoditi vrijeme u istoj sredini s Kerimom. Babica je svjedok svega što Fatmagul proživljava kao meta Mukadesina bijesa i ljubomore te joj se želi približiti, ali nikako ne uspijeva probiti zid koji je Fatmagul podignula oko sebe.Kako vrijeme prolazi, Vural se sve teže odupire grižnji savjesti. Prijelomna točka postaje njegova majka Leman. Kerim odgovor na svoje najveće pitanje pronađe u Vuralu ... Kerim se sada našao oči u oči s jednom sasvim novom činjenicom.

18.ep. - srijeda 25. siječnja

Dok Babica misli da su se Kerim i Mustafa suočili i u strahu pokušava spriječiti ono što bi se moglo dogoditi, Fatmagul je zabrinuta za Mustafu. Večera koja počinje iznenadnim posjetom gospodina Turanera zbog Selimove se odsutnosti pretvara u tešku večer za Jašarane. Kerim, Selim, Erdogan i Vural u policijskoj su postaji dali izjave i pokušavaju dokazati svoju nevinost. Meltemina obitelj sazna da je Selim umiješan u novi skandal pa ta situacija uzrokuje ugrožavanje planova za vjenčanje. Babica i Fatmagul čekaju u strahu što među njima makar nakratko izaziva bliskost.

19.ep. - četvrtak 26. siječnja

Babica s boli svjedoči slomu koji Fatmagul doživi unutar svojih zidova. Fatmagul se pak želi uvjeriti da je Mustafa dobro pa spremno riskira sve i potraži ga...

Kerim je potresen novom istinom koju je saznao pa traži priliku kako bi Fatmagul rekao što se zapravo dogodilo. Budući da boravak pod istim krovom s Kerimom sprečava Fatmaguline rane da se zatvore, za Kerima je odlazak jedino rješenje ... Dok Kerim obavlja posljednje pripreme za odlazak u inozemstvo, u neočekivanom se trenutku nađe oči u oči s Mustafom.