Kada se Fatmagul oslobodi posljednje uspomene koja je veže za prošlost, Kerim se susretne s najvećom iskrom nade koju je mjesecima čekao.

42.ep - petak 24. veljače

Kada se Fatmagul oslobodi posljednje uspomene koja je veže za prošlost, Kerim se susretne s najvećom iskrom nade koju je mjesecima čekao. Sad ima više hrabrosti podijeliti svoje osjećaje s Fatmagul. Babica želi da Fatmagul živi siguran život bez straha pa se obrati Rešatu Jašaranu spremna na sve. Jašarani će se zauvijek kloniti njezine obitelji i Fatmagul. Jedino što traži od Rešata Jašarana jest da taj slučaj zauvijek bude zatvoren. Dok su svi uvjereni da će se situacija smiriti, Vural zbog straha od Erdogana ne može odahnuti.

GLEDALI STE

38.ep - ponedjeljak 20. veljače
Mustafa od Kerima, osobe koju najviše mrzi, sazna da su istine u koje želi vjerovati zapravo sastavljene od velikih laži. Sada je jasno i tko su krivci i što je istina. Kerim je suočen s Mustafom i spreman je žrtvovati čak i vlastiti život da bi zaštitio Fatmagul. Babica je zabrinuta za Kerimov život pa unatoč svim zaprekama odlazi na policiju. Tvrdnje koje iznosi Babica zapanjujuće su ozbiljne. Kada se sazna da je Kerim Mustafi priznao istinu, svi, a osobito Fatmagul, proživljavaju strah i paniku.

39.ep - utorak 21. veljače

Rešat Jašaran nije obaviješten o najnovijim zbivanjima, a njegovi planovi protiv Kerima i Fatmagul završavaju s njegovom propašću. Mustafin bijes sada je usmjeren na Selima.Babica želi da pravda bude zadovoljena i nastavlja svoju borbu. Fatmagul pak odsada želi sama odlučivati o svojem životu. Kako njezina mržnja prema Kerimu slabi, Fatmagul misli da izdaje samu sebe pa se s tom novonastalom situacijom suočava nanoseći Kerimu bol. Najmračniji trenutak Fatmagulina života sada je u središtu novih pregovora između Rešata Jašarana i Mustafe. Kada Mustafa odabere put koji će promijeniti njegovu sudbinu, suočit će se s Fatmagul.

40.ep - srijeda 22. veljače

Mustafa i Fatmagul susreću se prvi put nakon kobnog događaja. Oni koji su se prije mnogo mjeseci oprostili pred gorućom kućom, sada će razgovarati pred kućom u kojoj Fatmagul živi udana za drugoga... Fatmagul se suočava sa svojom prošlošću, a Mustafu će dočekati neka potpuno drukčija Fatmagul. Kerim je izašao iz kuće da bi s policajcima otišao u postaju. Kada od Mukades sazna da je Mustafa došao do kuće, pomahnita od bijesa... Odjuri kući da bi zaštitio Fatmagul. Sada je spreman na sve.

41.ep - četvrtak 23. veljače

Rešat Jašaran povlači nove poteze kako bi ponovno preuzeo kontrolu u svoje ruke. Sada jako dobro zna da Kerima i Fatmagul neće biti lako zaustaviti. Nakon susreta s Fatmagul Mustafin je bijes na vrhuncu pa se odlučuje osvetiti uz pomoć novca. Još jedanput dolazi pred Rešata Jašarana... No toga će dana Rešat Jašaran primiti još jednoga neočekivanog gosta. Fatmagulini se osjećaji mijenjaju iz dana u dan. Ona osjeća da gaji povjerenje prema Kerimu, no to ne može priznati ni samoj sebi.