Večera koju je priredila Kristen za Fatmagul i Kerima bit će početak jednoga novog razdoblja. No i ta će se lijepa noć zbog Kristen pretvoriti u otrov.

66.-68.ep - petak 23. ožujka

Večera koju je priredila Kristen za Fatmagul i Kerima bit će početak jednoga novog razdoblja. No i ta će se lijepa noć zbog Kristen pretvoriti u otrov. Meltem je Fatmagul dala Selimov prsten, a iznenadi se kad sazna da i Rešat Jašaran zna za to... Rešat Jašaran stavi sve na kocku, a sada se na njegovu popisu meta nalazi i Meltem. S druge strane Jašarani prije suđenja žele uspostaviti kontrolu nad svime i dok sve detalje pokušavaju pretvoriti u nove dokaze, nastavljaju skupljati svjedoke koji će svjedočiti protiv Fatmagul. Nekoliko dana koje je Fatmagul, ne znajući tko je ona, provela s Asu za Jašarane će biti veliki adut.

62.ep - ponedjeljak 19. ožujka
Odluka suda o Selimovu i Erdoganovu uhićenju u taboru Jašarana uzrokuje veliki potres. Jašarani su svjesni da i najmanja pogreška može dovesti do rezultata nakon kojih nema povratka pa sada Mustafina izjava, koja bi mogla promijeniti tijek događaja, za njih poprima još veću važnost. Mustafa od te situacije želi stvoriti priliku za sebe pa kao jedinu cijenu da se prikloni njihovoj strani traži oružje koje je Erdogan sakrio.Da bi se provela potrebna istraga, Kerim i Fatmagul su, makar na nekoliko dana, prisiljeni ostati u selu. Fatmagul se u selu koje je nekoć predstavljalo njezin cijeli svijet sad osjeća kao stranac dok se na svakome mjestu na kojem se osvrne susreće s uspomenama koje će opet otvoriti rane.

64.ep - srijeda 21. ožujka

Kada Kerim sazna da je Fatmagul u Mustafinim rukama, ne preostaje mu ništa drugo nego suočiti se s Mustafom. Kada se Kerim i Mustafa suoče, Fatmagul će prvi put sama donijeti odluku o svome životu. Opasnosti koje vrebaju Fatmagul i Kerima, a osobito Mustafu, na svakome ih koraku sve više zbližavaju. To zbližavanje koje mu se odvija pred očima Mustafa neće moći izbrisati iz pamćenja. Mustafa se svija pod bremenom svojih vlastitih djela, a njegov bijes prema Fatmagul i Kerimu s vremenom je sve veći i veći.

65.ep - četvrtak 22. ožujka

Kada je Fatmagul odabrala Kerima, sravnila je Mustafine nade sa zemljom. Mustafa se nikako ne može nositi s time pa je jedino što mu preostaje osveta. Meltem se pak na svoj način želi osvetiti što su je mjesecima varali pa ovoga puta prilazi Fatmagul nudeći joj svoju pomoć. Jašaranima, koji proces suđenja žele prebroditi bez puno buke, dogodi se ono čega su se najviše bojali, a novine zbog zastupnika u parlamentu g. Turanera još više napušu vijest... Kad Rešat Jašaran osjeti da je poražen, njegov će bijes još više narasti.