Fatmagul kreće u potragu za razlozima koji su Mustafu natjerali da poželi ubiti Kerima. S druge strane, Kerimov otac saznaje da je Kerim ranjen pa se ponovno vraća u Istanbul da bude uz sina.

2.sez., 21.ep - 21. rujna
Za Mustafu, koji je priveden zbog napada na Kerima, počinju teški dani... Vijest o Mustafinu uhićenju povećava napetost u Kerimovu i Fatmagulinu taboru... Fatmagul kreće u potragu za razlozima koji su Mustafu natjerali da poželi ubiti Kerima. S druge strane, Kerimov otac saznaje da je Kerim ranjen pa se ponovno vraća u Istanbul da bude uz sina.Dok Mustafa sve pokušava uvjeriti u lažan iskaz koji je dao policiji, Asu ne može zavarati. Asu shvaća da je Mustafa zbog Fatmagul pucao u Kerima...

GLEDALI STE:

17.ep - 17. rujna
Zbog Munirove ucjene Rahmijeva sloboda sad ovisi o Fatmagulinu odustajanju od tužbe. Jašarani su svjesni da je ovo prvi put od početka suđenja da su Fatmagul stjerali u kut. Spremni su poduzeti sve da taj velik adut koji im je dopao ruku iskoriste do krajnjih granica .Nakon što Mukades sazna za ucjenu Jašarana, proces donošenja odluke za Fatmagul postaje još mnogo teži. Dok Kerim podupire Fatmagul kako bi donijela ispravnu odluku, Babica je pokušava spriječiti u donošenju pogrešne odluke. U taboru Jašarana svaki se novi sat tumači kao nagovještaj pobjede.

18.ep - 18. rujna
Bijes Kerima, koji se pred Jašaranima osjeća nemoćno, polako se počinje okretati prema njemu samom pa se Kerim sve više i više zatvara u sebe. Mogućnost da im je Erdogan prodro u kuću i dirao Fatmagulinu vjenčanicu razbjesni Kerima. Vjenčanica koju Kerim rastrga svojim rukama sa sobom odnosi i Fatmagulin najveći san. Kerim se želi suočiti s Erdoganom, no Kadir ga spriječi. Kerim se osjeća bespomoćnim protiv Jašarana pa se njegov bijes polako počinje okretati prema njemu samom. Kerim se sve više povlači u sebe.

2.sez., 19.ep - 19. rujna
Ozgein poziv u pomoć potakne Fatmagul da krene u akciju. Kad Fatmagul, Kerim i Kadir stignu do Ozge, prizor koji ih dočeka sve ih duboko potrese. Dok Ozge nakon dugotrajne šutnje poduzima prvi korak u velikoj borbi, Fatmagul je u svakom trenutku spremna biti uz nju da bi joj pružila potporu. Mustafa stupi u kontakt sa svojom obitelji i sazna da dolazak policije na vrata nema veze s Vuralovim ubojstvom. Međutim ta nova informacija nije dovoljna da bi natjerala Mustafu da se vrati s puta kojim je krenuo. Dok se Mustafa skriva na jedinome mjestu koje smatra sigurnim, njegov obračun s prošlosti postaje još veći.

2.sez., 20.ep - 20. rujna
Kerim je ranjen hicem iz Mustafine puške i u kućici u šumi žestoko se bori na granici života i smrti. Dok Mustafa pokušava uništiti sve dokaze zločina, Kerima ostavlja samog sa sudbinom. Sa svakom minutom životna opasnost u kojoj se Kerim nalazi sve više raste.Kada Kerim skupi zadnja zrnca snage i posljednji put nazove Fatmagul, njegov poziv u tihoj noći odjekne kao bomba. Fatmagul je prvi put suočena sa strahom da će uistinu izgubiti Kerima.