Fatmagulin poraz još će više približiti Kerima i Fatmagul jedno drugomu. Erdogan, Selim i Vural su na slobodi. Kerim se ne miri s presudom i odlučuje uzeti pravdu u svoje ruke!

84.ep - četvrtak 19. travnja

Fatmagulin poraz još će više približiti Kerima i Fatmagul jedno drugomu. Iste noći, dok šok od saslušanja još nije prebrođen, Kerim nestaje. Erdogan, Selim i Vural su na slobodi. Kerim je postavio stupicu na mjestu koje je Fatmagul promijenilo život i očekuje “ubojice” koji će se ponovno vratiti na mjesto zločina.

Uskoro se trenutak koji je Kerim očekivao dogodi. Jedini svjedok toga što se te noći dogodilo na tome mjestu bit će Mustafa.

GLEDALI STE

 81.ep - ponedjeljak 16. travnja
Dok u kući traju pripreme za Fatmagulin rođendan, i Mustafa je među onima koji su se toga dana sjetili. Za to vrijeme Kerim u „Ružinoj kuhinji“ poduzima mjere opreza protiv Mustafe. Rođendanska proslava koja je započela veseljem, kada Fatmagul i Kerim nakon toliko mjeseci drugi put zaplešu, dobije mnogo veće značenje. Put koji je Mustafa pronašao da svoju sjenu baci na tu sretnu večer čak i Kerima ostavi vezanih ruku.

82.ep - utorak 17. travnja

Vuralovo psihičko stanje dosegnulo je najnižu točku pa mogućnost da on svakoga trena prizna istinu oživljava Erdoganove strahove od suđenja. S druge strane za Mukades, koja je zbog Saliha ostavila obitelj za sobom, dođe vrijeme da sazna istinu. Kada se sazna da Salih i Munir surađuju, Mukades zapada u stanje koje je toliko opasno da bi Jašaranima moglo sasvim pomrsiti račune.Kada kalendari pokažu datum 16. lipnja, svi su u Izmiru da zauzmu svoja mjesta u sudnici... Fatmagul je sada spremna s najvećim se neprijateljem obračunati pred pravdom i ponosno stajati na nogama u svojoj časnoj borbi.

83.ep - srijeda 18. travnja

Fatmagul je nakon mnogo mjeseci u sudnici, prvi put toliko blizucrnim sjenama koje su pale na njezin život, prvi put dovoljno jakada ih pozove na red. Erdogan, Selim i Vural na kraju su prvog saslušanja pušteni naslobodu. Fatmagul se još jedanput osjeća kao da je poražena.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju