Od večeras Vašu omiljenu seriju 'Izgubljena čast' možete pratiti od ponedjeljka do petka u 20.00 sati.

15.ep - petak 20. siječnja

Munir ne želi izgubiti kontrolu nad situacijom pa se, nesvjestan para očiju koje ga prate, nalazi s Mukades i Rahmijem. Dok se kroz vrata koja je taj sastanak odškrinuo širi trag istine, Fatmagul se nađe pred iznenadnim posjetiteljem.

GLEDALI STE:

11.ep - ponedjeljak 16. siječnja
U selu se glasine o onome što je Kerim priuštio Fatmagul šire pa Babica postaje metom bijesa mještana. Prijateljstva koja je godinama predano gradila sada su se pretvorila u neprijateljstva, a Babica je zbog Kerima otuđena od sela.

12.ep - utorak 17. siječnja

Kerim sazna da i Babica dolazi u Istanbul pa kreće u potragu za kućom u koju će se smjestiti Fatmagul i njezina obitelj. No kada Kerim obavi i tu dužnost, Mukades shvati da će pobjeći i odlučna je spriječiti ga u toj namjeri. Mustafa na putu osvete kreće prema Istanbulu i stječe neželjenog suputnika. Asu, koja putuje istim autobusom, primijeti Mustafinu melankoliju.

13.ep - srijeda 18. siječnja

Vural pak iz dana u dan sve više trpi pod teretom svega što je doživio i priuštio drugima pa za sebe pronađe novi izlaz ... Babica je i dalje u potrazi za istinom i odlučna je u namjeri da ne odustane od svoje borbe. Kerim sazna pravi razlog koji je Babicu doveo u Istanbul pa se još jedanput suoči s velikim sramom.

14.ep - četvrtak 19. siječnja

S jedne strane Mustafini odlučni koraci na putu osvete, a s druge strane Fatmagulina mržnja natjeraju Kerima da započne pripreme za što skoriji odlazak u inozemstvo.
Rešat Jašaran proživi šok i stjeran je u kut kad Erdogan sazna za njegovu zabranjenu vezu. Erdoganov je bijes iz minute u minutu sve veći.