Fatmagul se više ne boji suočavanja sa svojim neprijateljima- zataškavanju istine je napokon došao kraj! Nakon mnogo mjeseci po prvi put ona se suoči sa sjenama koje su joj potamnile život.

36 - 37.ep - petak 17. veljače

Istina koju Fatmagul izgovori u sali za vjenčanja odjekne kao bomba... Sada je Meltem suočena s najtežom odlukom u životu. Kerim je svjestan koliko će se njihovi životi promijeniti u toj novonastaloj situaciji... Jašarani misle da će se Fatmagul sigurno htjeti osvetiti pa je pokušavaju nagovoriti da napusti kuću. No Fatmagul se više ne boji suočavanja sa svojim neprijateljima.I gra zataškavanja istine napokon je došla kraju... No ni Erdogan ni Rešat Jašaran nemaju namjeru predati se.

Kerimov se strah ostvari, Erdogan jedne noći navali na kuću u kojoj su Kerim i Fatmagul sami.Fatmagul se nakon mnogo mjeseci po prvi put suoči sa sjenama koje su joj potamnile život...Nesvjesne događaja koji se odvijaju u Istanbulu, Babica i Mukades u selu se bave prodajom svojih kuća. Babica u posljednji tren shvati da je upala u Munirovu zamku pa se prihvati istine i u potpunosti shvati situaciju. Sada je i Babica saznala istinu.

 

32.ep - ponedjeljak 13. veljače
Fatmagul se u Asuinoj kući našla suočena s velikim opasnostima. Prva opasnost na pragu jest Mustafa. S druge strane, Kerim koji danonoćno traži Fatmagul otkriva Enisein pravi identitet. Sada je još više zabrinut za Fatmagul. Kada se sazna da je žena koja progoni Fatmagul “prijateljica noći” Asu, to baca sasvim novu svjetlost na situaciju. Kerim napada Jašarane misleći da su namamili Fatmagul u stupicu.

33.ep - utorak 14. veljače

Fatmagul pak, uza sve što joj se dogodilo, sazna što zapravo radi i s kime je u vezi ta žena za koju misli da se zove Enise i u čiju se kuću sklonila. Nakon potresnih događaja, napokon uspijeva pobjeći. Kada Kerim otkrije gdje se nalazi Asuina kuća, Fatmagul je već otišla. Sada će mu u golemom Istanbulu biti još teže pronaći Fatmagul. Kada ostane bez svih mogućnosti, bespomoćnost dovede Fatmagul Kerimu.

34.ep -srijeda 15. veljače
Kerim je Fatmagul donio kući gotovo bez svijesti i bolesnu, što kod ukućana istovremeno pobudi radost i paniku. Fatmagulin povratak unatoč svemu rastjera tamne oblake u Kerimovu srcu. Kerim svojim strpljenjem i ljubavlju počinje nagrizati zidove kojima je Fatmagul okovala svoje srce za koje je mislio da se nikada neće srušiti. Fatmagul sada primjećuje Kerima, no ljuta je na sebe pa se i dalje trudi održavati svoj gnjev i mržnju na životu

35.ep - četvrtak 16. veljače
Fatmagul zahvaljujući Mukades sazna da je osoba koja ju je progonila “Mustafina prijateljica Asu”, i taj je događaj za Fatmagul prekretnica... Ona doživi nevjerojatnu promjenu... Sada će se sa životom suočiti neka sasvim nova Fatmagul. Sjeme sumnje u Vuralovoj glavi i dalje klija pa na svoj način od Asu saznaje odgovore na sva svoja pitanja. Vijest o Fatmagulinu povratku kući donese veliko olakšanje i Jašaranima. No kako počinje odbrojavanje do Melteminina i Selimova vjenčanja, tako i dalje postoje dvije velike opasnosti: Mukades i Babica.