Kerim zbog posla mora otići iz grada pa želi povesti i Fatmagul.To će se kratko putovanje za oboje pretvoriti u sasvim neočekivani medeni mjesec.

Kerim i Fatmagul nakon turbulentnih prvih dana svog braka u kratkom se razdoblju naviknu na svoju kuću i novi život. Dok se Kerim sav posvetio poslu, Fatmagul sve svoje snage ulaže u kuću i Ružinu kuhinju. Cijelo to vrijeme Fatmagul rastužuje što je, otkad im se Mukades povukla iz života, prvi put udaljena od djece.

Rešat Jašaran shvati da su, suočeni s Fatmagulinom velikom borbom, došli do kraja puta pa dolazi u Ružinu kuhinju ispričati se Fatmagul. No čak ni ovaj Rešatov korak nije bezopasan. Zajedno s kajanjem u Ružinoj kuhinji ponovno se otvaraju stara poglavlja. Na meti Rešata Jašarana, koji pokušava objasniti da nije jedini krivac za sve što se dogodilo Fatmagul, nalazi se i Mukades. Kada Mukades, suočena s optužbama, čak ni od Rahmija ne dobije očekivanu potporu i bude sasvim zapostavljena, još se više razbjesni na Fatmagul. U tom trenutku Fatmagul, suočena s bolnim iskustvom, shvati da je i dalje neželjena u četvrti u kojoj stanuju.

Munir, koji je koristeći Rešatovo ime na tržištu zaradio goleme količine novca, dovršava posljednje pripreme za bijeg. S druge strane, nakon što su izgubili sva materijalna dobra i našli se suočeni s opasnošću da završe u zatvoru, Jašarani se još jedanput obrate Mukades i u njoj traže spas.
S druge strane Kerim zbog posla mora otići iz grada pa želi povesti i Fatmagul.To će se kratko putovanje za oboje pretvoriti u sasvim neočekivani medeni mjesec. Fatmagulin i Kerimov iznenadni odmor postaje još ugodniji kad saznaju da je Selim uhvaćen. Kako se njihova borba privodi kraju, oboje uživaju u radosti dana o kojima su sanjali, a koji se sada bliže.