Selima i Erdogana odvode u Izmir da daju izjave. Istraga je službeno započeta, a Fatmagul i Kerim od prvoga su trenutka suočeni s prijetnjama.

59.-60.ep - petak 16. ožujka

Jašarane u trenutku kada su to najmanje očekivali dočeka policija i ne mogu spriječiti da Selima i Erdogana odvedu u Izmir da daju izjave. S druge strane istraga je službeno započeta, a Fatmagul i Kerim od prvoga su trenutka suočeni s prijetnjama. Dok se Fatmagul u toj borbi čiji kraj ne može naslutiti trudi nositi sa svojim strahovima, Kerim se iz minute u minutu sve više brine kakav će utjecaj taj proces imati na nju. U trenutku u kojemu njihove nade počinju slabjeti, odvjetnik Kadir odluči održati riječ koju im je dao i zauzima svoje mjesto uz bok Fatmagul i Kerimu.

Jašarani moraju Meltem i njezinoj obitelji objasniti Selimovu odsutnost i više nemaju načina da od njih sakriju istinu. Kada Meltem još jedanput iz Fatmagulinih usta čuje sve činjenice, odluči prekinuti veze koje je vežu sa Selimom i njegovom obitelji.

GLEDALI STE

55.ep - ponedjeljak 12. ožujka
Nakon Kerimove izjave ljubavi Fatmagul je uzbuđena što opet može nekomu vjerovati. Unatoč svim ružnim događajima i tomu što je Kerima vidjela u Vuralovu društvu, želi Kerimu pružiti još jednu šansu za njihov budući život. Misli da će joj Kerim dati razumno objašnjenje za taj susret. Ukućani su pak uzbuđeni zbog večere koja je u planu. To je istodobno Kerimova i Fatmagulina prva zajednička odluka, to će biti njihova prva obiteljska večera. Ta je večera vrlo važan korak u procesu Fatmagulina oporavka. No oni koji sjede za stolom ne znaju što je Fatmagul toga dana doživjela.

56.ep - utorak 13. ožujka

Mustafa se kaje što je ostavio Fatmagul na cjedilu pa pokušava zaštititi Asu. Sazna da je Asu u rukama Bilalovih ljudi pa se još jedanput upušta u pregovore u kojima riskira život. Međutim nije svjestan da je svojom voljom upao u Erdoganovu zamku. Vural se ne može nositi s grižnjom savjesti, a poražen je i posljednjim događajem vezanim uz njegovu majku. Odavno je odlučio što će sa svojim životom pa se prije smrti želi posljednji put suočiti s Fatmagul. Za to vrijeme Kerim, koji je Fatmagul priuštio razočaranje, želi dokazati svoju ljubav.

57.ep - srijeda 14. ožujka

Kerim želi dokazati Fatmagul svoju ljubav pa riskira sve i policiji prizna cijelu priču. To će biti početak jednoga teškog razdoblja za Fatmagul. Da bi se pokrenuo pravni proces, potrebno je da Fatmagul podigne tužbu. Iako Fatmagul zna da će za vrijeme ispitivanja doživjeti jako bolne trenutke, odlučuje se započeti tu tešku borbu.Mukades se boji da će, ako do toga dođe, na vidjelo izaći njezina suradnja s Jašaranima. Da im ne bi javila, stavljena je u kućni pritvor. Babica se pak daje u potragu za dobrim odvjetnikom koji će im pomoći u tužbi. Pokušava pronaći Kadira kojega joj je jednom preporučio Kerimov majstor u selu.

58.ep - četvrtak 15. ožujka

Erdogan misli da je Vural prije nesreće bio kod Fatmagul i njezine obitelji pa želi slijediti njegov trag. Fatmagul se još jedanput nađe lice u lice sa svojim neprijateljima i još se više razbjesni. S početkom pravnog procesa shvati da je donijela pravu odluku. Kadir je saslušao njezinu priču i sada je i on na njihovoj strani. Fatmagul se osjeća mnogo jače. Erdogan je spasio Asu i time zadužio Mustafu pa sada u tome uživa. Rešata Jašarana muči što se situacija promijenila u Erdoganovu korist, no očekuju ga još napetiji dani.