Kad Fatmagul odjedanput pred sobom ugleda Erdogana, u strahu pokuša pobjeći, no Erdogan nema namjeru otići dok ne obavi razgovor koji je planirao.

2.sez., 16.ep - 14. rujna
Kad Fatmagul odjedanput pred sobom ugleda Erdogana, u strahu pokuša pobjeći, no Erdogan nema namjeru otići dok ne obavi razgovor koji je planirao... Rahmi ne želi da se Fatmagul sama vraća kući. Završio je s poslom i dok pokušava stići da dočeka Fatmagul na izlazu od liječnice, zatekne sestru u neprilici pa događaji izmaknu kontroli.

GLEDALI STE

2.sez., 12.ep - 10. rujna
Velika potpora koja Fatmagul stiže iz svih slojeva društva stvara veliki pritisak nad Jašaranima. Nakon svih događaja koji su se odvijali do dana suđenja, Jašarani su svjesni da bi to suđenje moglo rezultirati presudom koja bi za njih bila nepovoljna. Erdoganovi i Munirovi posljednji trzaji prije suđenja ne mogu pokvariti iščekivanje puno nade u taboru Fatmagulinih. Kada, nakon Mukades i Meltem, i Leman u posljednjem trenutku odluči svjedočiti u Fatmagulinu korist, dogodi se pomak koji će promijeniti sudbinu suđenja.

2.sez., 13.ep - 11. rujna
Jašarani žele slomiti pritisak koji je nastao protiv njih pa daju izjavu za tisak kojoj su meta Kerim i Fatmagul. To što su Jašarani prekinuli svoju tišinu i uključili se u proces svojim tvrdnjama još više privuče medijsku pozornost na suđenje. Novinari koji se iz minute u minutu okupljaju u Fatmagulinoj blizini stvaraju točno onakvu atmosferu kakvu su Jašarani htjeli stvoriti. Mustafa pronađe Asuin trag i odlučan je nagovoriti Asu da se vrati kući.

2.sez., 14.ep - 12. rujna
Fatmagul i Kerim, dok se stvari ne smire, presele se k Fahretinu. Mir i energija u toj kući, od koje su svi problemi miljama daleko, za Fatmagul i Kerima osiguraju sredinu za kojom su čeznuli.Rešat Jašaran počne koristiti snagu medija protiv Fatmagul što mu daje još više hrabrosti pa počne stvarati još jači pritisak na Mustafu. Mustafa je stjeran u kut pa počinje tražiti izlaz. Osoba koja će ga osloboditi od tog ropstva sama će mu prići.

2.sez., 15.ep - 13. rujna
Mustafa se suočava s Jašaranima da bi se izborio za svoju slobodu, ali potezom koji povlači protiv Erdogana doživljava velik poraz. Napetost koja se razvija između Rešata Jašarana i Erdogana iz dana u dan sve više raste. Erdogan misli da će spas pronaći ako Fatmagul kaže da svojom voljom odustaje od tužbe...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju