Prvi trag Fatmagul i Mustafe koji pronalaze policija i Kerim svima će priuštiti mnogo boli i straha. Kerima tragovi polako vode sve bliže Fatmagul i Mustafi.

2.sez., 31.ep - 5. listopada

Prvi trag Fatmagul i Mustafe koji pronalaze policija i Kerim svima će priuštiti mnogo boli i straha... Kerima tragovi polako vode sve bliže Fatmagul i Mustafi. Kada prije policije stigne do Fatmagul, on i Mustafa započinju borbu do smrti. Pištolj koji opali u staroj tvornici cipela spašava Kerimov život i prekida Fatmagulinu noćnu moru. Mustafa pak odolijeva do kraja i nastavit će predstavljati opasnost za Fatmagulin i Kerimov život. Selim i Erdogan uviđaju da se obruč oko njih steže i obuzima ih strah od ponovnog boravka u zatvoru. Kad se otkrije mjesto na kojem je Mustafa držao Fatmagul, na svjetlo dana izlazi i njegova povezanost s Jašaranima. Erdogan i Selim u tajnosti smišljaju plan bijega i kreću u akciju.

GLEDALI STE:

2.sez., 27.ep - 1. listopada
S nedavnim se događajima na Kerimov i Fatmagulin život ponovno nadvija Mustafina sjena. Kerima uznemiruje i sam spomen Mustafina imena uz Fatmagulino. Međutim ta ga situacija još čvršće veže uz Fatmagul. A kad ona prvi put škarama zareže svoju vjenčanicu, atmosfera u kući se promijeni. U međuvremenu stiže dugo očekivani izvještaj mobilnog operatera. A Mustafa, koji sanja o trenutku kad će ponovno osvojiti Fatmagul, kreće u akciju.

2.sez., 28.ep - 2. listopada
Proces koji započinje provjerom prijave važan je korak u razotkrivanju Mustafina zločina. Jedini mu je izbor bijeg, no Jašarani mu pristižu u pomoć. Oni ga ponovno primaju k sebi, ali pritom nisu svjesni da u rukama imaju tempiranu bombu.

2.sez., 29.ep - 3. listopada
Mustafina otmica Fatmagul brzo je otkrivena, no nitko ne može doprijeti do njih. Od toga trenutka Kerima nitko ne može smiriti. Pokušava sve da bi Fatmagul izbavio iz Mustafinih ruku. Među Jašaranima se proširi panika i dostiže vrhunac kada policija dođe u tvrtku. Fatmagulina otmica tjera ih u kut zbog njihove povezanosti s Mustafom.

2.sez., 30.ep - 4. listopada

Dok očajnički čeka na spas, Fatmagul se pokušava zaštititi od Mustafe. On pak vjeruje da ga ona i dalje voli i nastavlja se razračunavati s prošlosti, razmišljajući u isto vrijeme o tome kako bi još više mogao povrijediti Kerima.