Glavna glumica 'Izgubljene časti' Beren Saat ovog vikenda je prisustvovala vjenčanju Cema Yilmaza i Ahu Yagtu. Pratilac joj je bio njezin dečko Kenan Dogulu.

Inače Kenan je turski pop pjevač koji je 2007. godine predstavljao svoju zemlju na Eurosongu i osvojio četvrto mjesto. Cem Yilmaz je poznati filmaš, glumac i stand up komičar, a ovog vikenda oženio se s glumicom Ahu Yagtu koju su hrvatski gledatelji imali prilike upoznati u ulozi Pelin u nedavno odemitiranoj turskoj uspješnici 'Ljubav i kazna'. Ceremonija je bila zatvorena za medije, no fotografi su ipak uspjeli zabilježiti trenutak dolaska lijepe junakinje 'Izgubljene časti' koja je zablistala u crvenoj haljini.

Ovaj tjedan u seriji 'Izgubljena čast' koja se emitira na Novoj TV uzbuđenja neće nedostajati. Kako bi ponovno osvojio Fatmagulino povjerenje Kerim će otići na policiju i ispričati sve o kobnoj noći koja je mladoj djevojci promijenila život. Tu će doći do velike prekretnice u radnji, jer će Fatmagul i Kerim objaviti rat moćnom klanu Rešata Jašarana.