Beren Saat, koju trenutno gledatelji mogu gledati u Strastima Orijenta na Novoj TV, proslavila je finale serije 'Izgubljena čast'.

Beren Saat, koju trenutno gledatelji mogu gledati u Strastima Orijenta na Novoj TV, proslavila je finale serije 'Izgubljena čast'. U ovoj TV uspješnici Beren tumači plahu Fatmagul. Na proslavi zadnje klape glumica je s ostatkom glumačke ekipe poput Firata Celika i Engina Akyureka uživala u ukusnoj večeri, a dio fotografija objavljen je na službenoj FB stranici serije.

Serija 'Izgubljena čast' postigla je nezapamćen uspjeh kod gledatelja. Zbog izuzetnog scenarija i odabira glumaca pomogla je i u terapijama sa žrtvama silovanja. Lijepa Fatmagul osvojila je publiku, a Beren je gurnula stepenicu bliže ulozi u filmu iranskog redatelja Bahmana Ghobadija. Zadnja epizoda serije prikazana je nedavno u Turskoj, a hrvatski gledatelji će uskoro moći uživati u novim nastavcima druge sezone. Za nestrpljive dio nastavaka druge sezone dostupan je na internetskom servisu OYO.

Izgubljena čast - novi nastavci na OYO.hr

Službena Facebbok stranica serije