Prelijepa Beren Saat koja je očarala gledatelje ulogom Fatmagul u najnovijoj turskoj uspješnici 'Izgubljena čast' od ovog ljeta snimat će film s poznatim turskim glumcem Kivancom Tatliugom.

Prelijepa Beren Saat koja je očarala gledatelje ulogom Fatmagul u najnovijoj turskoj uspješnici 'Izgubljena čast' od ovog ljeta snimat će film s poznatim turskim glumcem Kivancom Tatliugom. S turskim Bradom Pittom glumica Beren je već glumila, a hrvatska publika mogla ih je zajedno gledati u seriji 'Strasti Orijenta'. Ovaj put će se atraktivni par ponovno naći na zajedničkom setu, a radi se o filmu 'Yaseminler Tuter Mi Hala'. Film je napravljen prema romanu Aleva Alatlija napisanom 1985. godine, a radnja priče događa se u pedesetim godinama prošlog stoljeća.

Osim zajedničkog angažmana u 'Strastima Orijenta', Beren i Kivanc Tatlitug svojevremeno su posudili glasove turskoj verziji crtanog filma ‘Toy Story 3’. Stoga ne treba sumnjati ni u uspješnost ove nadolazeće suradnje dvoje poznatih turskih glumaca.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju