Više od 50 godina, Monte Carlo TV festival dovodi holivudske zvijezde, industriju i njihove vjerne obožavatelje u Monaco kako bi slavili televizijske serije i filmove.

Više od 50 godina, Monte Carlo TV festival dovodi holivudske zvijezde, industriju i njihove vjerne obožavatelje u Monaco kako bi slavili televizijske serije i filmove. Festival se najbolje može opisati kao televizijski pandan filmskom festivalu u Cannesu, kojem je cilj predstaviti najbolje od najboljeg u svijetu televizijskih serija. Novinarka inMagazina Ivana Nanut je u Monte Carlu intervjuirala zvijezde iz serija „Scandal“ Jeffa Perryja i Bellamy Young, glumca iz serije „Uvod u anatomiju'' Justina Chambersa, glumce Megan Boone i Diega Klattenhoffa iz serije „Blacklist“ te Jane Seymour koja je predsjedavala žirijem. U reportaži koja se će se emitirati u vikend izdanju IN magazina danas, u 16.25 sati, glumci su pričali o tome mogu li živjeti u Monte Carlu, kako reagiraju obožavatelji kada ih vide u živo, kakve je dojmove na njih ostavio princ Albert te koliko im se život promijenio nakon planetarnog uspjeha serija.

Ne propustite iscrpnu reportažu s Monte Carlo TV festivala u vikend izdanju inMagazina te intervjue s poznatim glumcima u emisijama sljedećeg tjedna.