U subotnjem inMagazinu ne propustite ekskluzivni intervju s Ivicom Kostelićem. Pogledajte kratki uvod u subotnji intervju kojeg je s našim najpoznatijim skijašem vodila naša novinarka družeći se Ivicom na ležaljkama usred zimske idile.

Svjetlana Matić vratila se iz Austrije, točnije, sa skijališta Innerkremsa gdje Ivica Kostelić već godinama trenira. S našim najpoznatijim skijašem novinarka inMagazina družila se na nadmorskoj visini od 1700m u ležernoj atmosferi na ležaljkama usred zimske idile. Pričali su o njegovoj karijeri, ozljedi koljena, glazbi, koliko ga je dirnuo doček u Zagrebu nakon Olimpijskih igara, a samo za inMagazin povjerio je i što će raditi jednog dana kad odloži skije.

Vrlo emotivno je tijekom intervjua Ivica pričao o skijanju, koje je unatoč velikoj žrtvi i odricanju, bilo i ostalo njegova najveća strasti i ljubav: "Za mene je skijanje uvijek bio veliki privilegij, i nikad nisam osjećao da sam žrtvovao nešto da bih uživao u skijanju. Mislim jednostavno ako nisam nešto učinio zbog skijanja, to onda nije bilo odricanje. Ja sam uvijek uživao u skijanju, i iskreno mogu reći skoro vise od bilo čega drugog. Uvijek sam sretan ako sam svoje vrijeme mogao provesti na skijama."

Između ostalog Ivica u intervjuu za inMagazin otkriva i da li bi jednog dana i svoje dijete usmjeravao prema skijanju, otvoreno priča o svom odnosu sa sestrom Janicom, a saznat ćemo i kada poznati skijaš planira prekinuti svoju skijašku karijeru.

Ne propustite veliki intervju s Ivicom Kostelićem ove subote u inMagazinu Nove TV!