Od ovog tjedna, najgledanija lifestyle emisija u Hrvatskoj, inMagazin na Novoj TV, kreće s emitiranjem od ponedjeljka do subote nakon Vijesti u 17.

inMagazin svakog je popodneva uz vas, baš kao prijateljica koja vas uvijek zabavi – jer je inovativna, inspirativna, involvirana, intrigantna i interesantna – najgledanija lifestyle emisija u Hrvatskoj

U prvoj subotnjoj emisiji, 4. siječnja 2013., ne propustite pregršt zanimljivih priloga. Boris Banović, poznatiji kao Fashion Guru u subotu će predstaviti svoju već tradicionalnu listu najbolje odjevenih Hrvata. Kada je u pitanju naš Guru, osim već standardnih lica, on uvijek iznenadi s novim i svježim imenima. Da ne biste pomislili kako je riječ samo o najbolje odjevenim ženama, na listi je i pokoji Hrvat. Novinar Saša Knežić intervjuirao je Ivicu Osima, legendu balkanskog i svjetskog nogometa. Pričali su o njegovom megauspjehu, hrvatskoj reprezentaciji, Igoru Štimcu, Niki Kovaču i predstojećem svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. Svjetlana Matić je razgovarala sa Splićaninom Robertom Šimićem koji živi među londonskom elitom. On je menadžer najekskluzivnijeg restorana, Nobu, koji je u vlasništvu slavnog glumca Roberta De Nira. Robert je jedan od rijetkih Hrvata čiji je telefonski imenik pun celebrity kontakata, a između ostalog, našoj Svjetlani je otkrio kako se Geroge Clooney provodio u restoranu, te kakvi su zahtjevi ostalih velikih zvijezda!

Ne propustite inMagazin – od ponedjeljka do subote nakon Vijesti u 17!