U prvom izdanju 'PEtkom s Petkom' led će probiti Tony Cetinski, a u novom studiju pridružit će mu se i gosti iznenađenja Davor Gobac, Ivana Banfić te Mejaši.

IN magazin u novom ruhu donosi i novo, obogaćeno izdanje rubrike 'Petkom s Petkom'. Tako će domaćin Dalibor Petko uz pomoć suvoditeljice Renate Končić Minee svakog petka ugostiti estradna lica hrvatske glazbene scene.


U prvom izdanju led će probiti Tony Cetinski, a u novom studiju pridružit će mu se i gosti iznenađenja Davor Gobac, Ivana Banfić te Mejaši.
Da smijeha, zabave i odlične svitke neće nedostajati pobrinuti će šarolika ekipa. Najprije će Davor Gobac savjetovati kolegu Tonyja kako napraviti dobar rock album, Ivana Banfić prisjetit će se navodne ljubavne afere koju je s Tonijem plasirala u svrhu promocije zajedničkog dueta, a popularni Mejaši sve će začiniti dobrim bećarcem.


Dodatni element iznenađenja Petko je osigurao i za vjerne gledatelje IN magazina, pa će tako već u prvom izdanju jedna gledateljica dobiti priliku uživo upoznati svog omiljenog pjevača.


Sve to, uz svirku uživo Tonija Cetinskog, pogledajte u današnjem IN magazinu u 17.30 na Novoj TV.