Gledatelji IN magazin će ovog petka u rubrici IN magazina Petkom s Petkom moći vidjeti pjevača Matu Bulića kojeg će na iznenaditi njegov kum Marko Perković Thompson.

Gledatelji IN magazin će ovog petka u rubrici IN magazina Petkom s Petkom moći vidjeti pjevača Matu Bulića kojeg će na iznenaditi njegov kum Marko Perković Thompson. Thomspon se povjerio Petku te priznao kako je Mate ipak bolji kum od njega. Mate je nedavno 40 godina na sceni proslavio stadionskim koncertom u Mostaru, a voditelj Dalibor Petko ga je odveo na još jedan stadion – onaj maksimirski. Petku je kralj dijaspore Bulić opravdao titulu jednog od najvećih pozitivaca na domaćoj sceni.

Bulić i Thompson otkrili su što ih je povezalo u zajedničko kumstvo te zašto se Marko bojao raditi novi Matin album. Osim Thompsona Petko je iznenadio Matu i s predsjednicom Zaklade Ana Rukavina, Marijom Rukavinom, koja je Matu ganula do suza. Mate je pred kamerama IN magazina susreo i košarkašku legendu Franju Arapović koji je otkrio kakav je Bulić košarkaš. U IN magazinu gledatelji će saznati zašto je Mate Bulić počeo igrati nogomet te kakvi su naši sportaši kad krenu na pozornicu pjevati.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju