''Hrvatska je velik dio mog života. Moja majka priča hrvatski Sophiji, pa se nadam da će i ona naučiti hrvatski.'' Ne propustite intervju ovog petka, 23. svibnja u inMagazinu!

Tamara Eccleston ekskluzivno za inMagazin otkriva sve detalje iz svog obiteljskog života. U razgovoru s novinarkom inMagazina Svjetlanom Matić Tamara je prvi puta ispred kamere jedne televizijske emisije iz Hrvatske otvorila dušu i ispričala intimne detalje o svojoj kćerkici i suprugu, pa ćemo tako između ostalog saznati koliko ih je prinova zbližila te zašto je odlučila dojiti i koliko u tome uživa.

Znala sam da želim dojiti, ali mislila sam da ću to raditi samo prva dva, tri mjeseca, ali sada toliko uživam u tome, i mislim da je to odlično za nju. Vidim koliko je narasla i to me veseli. Kad se rodila imala je 2.9 kg, a sad ima preko 5 kg. Gledati je kako raste i znati da sam ja odgovorna za njezin rast i napredak je uistinu divno. – ispričala je Tamara za inMagazin.

Hrvatska je veliki dio njenog života, a o tome svjedoči i njena izjava: Moja majka priča hrvatski Sophiji, pa se nadam da će i ona naučiti hrvatski. Mislim da ih je tako bolje početi učiti kada su još maleni, nego kad odrastu. Na pitanje planira li i ona pričati s kćerkom Tamara je odgovorila: Definitivno, moj hrvatski nije perfektan, ali bolje i to nego da ga uopće ne znam pričati.

Tamara i Jay imaju dadilju no ispričala je kako ona i suprug žele sve samo raditi.
"Mi imamo dadilju, ali Jay i ja sve radimo sami. On mijenja i pelene ...Naša se veza promijenila, sad pričamo o „kakici“, crack nipples, pelenama, dojenju tako da sigurno je nabolje prvo se udati, a onda imati dijete. Ono što je sigurno je da nas je naša kćerkica samo još vise zbližila."

U inMagazinu Tamara će ispričati sve o svom beauty brandu Show Line – liniji posvećenoj njezi kose, ispričat će i kako je smršavila iza poroda, o romantičnom odnosu kojeg ima sa svojim suprugom, gdje se vidi sljedećih pet godina, smeta li joj interes medija za njen život te o drugim detaljima iz svog privatnog života.

Ne propustite intervju ovog petka, 23. svibnja u inMagazinu.