Reporterka inMagazina Ivana Nanut razgovarala je sa zvijezdama turske uspješnice 'Dila', a danas gledatelji inMagazina imaju priliku pogledati intervju s glavnim glumcem Erkanom Petekkayem.

On je srca hrvatskih gledateljica osvojio ulogom kapetana Alija u seriji Kako vrijeme prolazi, a sada ga gledamo u ulozi Rize. Ivana je s poznatim turskim glumcem, jednim od vodećih u zemlji, razgovarala na setu serije Dila, točnije u Rizinom uredu.Moj lik pridaje puno važnosti obitelji. Iskren je prema suradnicima. Za njega rade tisuće ljudi. Glumim čovjeka koji posjeduje sela i gradiće. Stoga je pravedan. Zaljubio se u Dilu. Nikad se prije nije tako zaljubio. Ispod njegove krute vanjštine krije se vrlo zaljubljen čovjek– riječi su kojima glumac Erkan Petekkay opisuje lik kojeg utjelovljuje u turskoj seriji koju pratimo na Novoj TV. On kaže kako je ljubav, koja je glavna okosnica radnje, ipak nešto univerzalno, pa se u ovoj seriji mogu prepoznati milijuni ljudi. Petekkay inače živi u Istanbulu, ali je zbog snimanja 'Dile' trenutno u Adani te zajedno sa svim glumcima boravi u istom hotelu.

Erkan Petekkay ispričat će sve o druženju s ostalim glumcima sa seta te otkriti detalje iz svoje kazališne karijere. Saznat ćemo i neke vrlo osobne stvari iz glumčevog obiteljskog života, a Ivana Nanut prisjetit će ga i na buntovno razdoblje kada je bio tinejdžer. Erkan je oženjen i ima jednog sina. Naživio sam se pa sam se oženio – izjavljuje popularni turski glumac. Saznat ćemo zašto ovaj popularni glumac smatra da je gluma težak posao i zašto ne bi baš želio da i sin krene njegovim stopama. Turska zvijezda u velikom intervjuu za inMagazin ispričat će i neke novosti iz serije koje ćemo tek gledati na Novoj TV, ali i brojne druge stvari iz svojeg uzbudljivog života.