Gost ovotjedne rubrike Petkom s Petkom je Darko Rundek koji će između ostalog pred kamerama IN magazina priznati što je njegov najveći problem.

Gost ovotjedne rubrike Petkom s Petkom je Darko Rundek koji će između ostalog pred kamerama IN magazina priznati što je njegov najveći problem. 'Kad igram u kazalištu ili na filmu najteže mi je zapamtiti tekstove. Zanimljivo, s tim nemam problema ako su oni ukomponirani u pjesme, ali ako ih moram izgovarati to zna biti problem. Dogodilo mi se nasred HNK-a da se ne mogu sjetiti teksta. Iako su mi svi šaptali, ništa mi to nije govorilo. Srećom, orkestar je shvatio i počeo svirati, a ja se kroz pjesmu sjetio nastavka. Pitali smo kasnije publiku kako je to izgledalo, ali nitko nije ništa primijetio.', rekao je Rundek voditelju Daliboru Petku, koji ga je iznenadio pozvavši Darkovog kazališnog kolegu i velikog prijatelja, glumca Mladena Vasarija. 'Darko je uvijek bio fit i uvijek je bilo puno žena oko njega. Ništa se nije promijenio, osim što je više sijed', rekao je Vasary koji je Rundeka izazvao na prijateljsku tučnjavu.

U rubrici 'Petkom s Petkom', na petak 13., Rundek će predstaviti i članove svog trija. Rock kritičar Hrvoje Horvat otkrit će kakva je pjevačeva sličnost s Davidom Bowiejem. Za malo čarolije pobrinut će se iluzionist Luka Vidović, kojeg je Rundek upoznao još dok je nosio pelene. Kako izgleda opušteni Rundek, uz puno smijeha i zabave, gledatelji imaju priliku provjeriti ovog petka u IN magazinu na Novoj TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju