Novinarka Ivana Nanut u Cannesu je razgovarala s britanskom filmskom, televizijskom i kazališnom glumicom Rachel Weisz.

Novinarka Ivana Nanut u Cannesu je razgovarala s britanskom filmskom, televizijskom i kazališnom glumicom Rachel Weisz. Povod intervjua bio je njezin novi film „Lobster“, redatelja Yorgosa Lanthimosa, koji je na ovogodišnjem canneskom filmskom festivalu oduševio i publiku i kritiku, te osvojio nagradu žirija.

Uz Rachel u filmu glumi i Colin Farrell, a radnja se zbiva u distopijskom društvu budućnosti u kojem je zabranjeno biti samac. Samci, razvedeni i udovci imaju 45 dana da pronađu par, te ukoliko ne uspiju, pretvaraju ih u životinju po izboru. Film će svoju hrvatsku premijeru imati na ovogodišnjem Pulskom filmskom festivalu. Oskarovka je Ivani Nanut ispričala kako joj je bilo na setu ovog neobičnog filma gdje su svi glumci bili bez šminke, prljavih noktiju, kose i lica. Otkrila je i misli li za sebe da je uspjela kao glumica, gdje drži sve nagrade, te kako se osjeća kada o sebi čita tračeve koji nisu istiniti.

Weisz je u sretnom braku s Jamesom Bondom, Danielom Craigom, za koji kaže da je pun razumijevanja i empatije. Intervju s ovom glumicom gledatelji imaju priliku pogledati u nedjeljnom izdanju inMagazina, 19. srpnja, u 15.50 sati.