Ekipa 'InMagazina' Vam donosi priču iz Splita sa premijere filma 'Larin izbor: Izgubljeni princ'! Pročitajte kako su se zabavili fanovi i pogledajte tko se sve slikao sa Stefanom i Jagodom!

Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' apsolutni je kino hit ovog ljeta. U prvih sedam dana prikazivanja u hrvatskim kino dvoranama ostvario je ukupni rezultat od 18.920 gledatelja. Ovo je novi rekord za hrvatski film, s obzirom na to da u posljednjem desetljeću ni jedan drugi filmski naslov nije zabilježio ovakav interes publike u prvom tjednu prikazivanja. Projekcije filma večeras počinju u Koprivnici i Sisku, a potom i u ostalim hrvatskim gradovima.

Ni paklenih 36 stupnjeva u zraku nije spriječilo nekoliko stotina mladih splitskih obožavatelja ''Larinog izbora'' da između dvije projekcije pohrle na druženje sa svojim omiljenim likovima. Na crvenom tepihu, Jagoda Kumrić i Stefan Kapičić strpljivo su, više od sat vremena, potpisivali autograme i pozirali za fotografije u maniri hollywoodskih zvijezda.

'Ja sam presretan, onako od srca. Pogledaj lica, pogledaj veselje. Ovakvu pomamu i ovakvo ludilo oko nečega, dugo se bavim ovim poslom, ali stvarno vidio nisam. Ja sam gola voda, ja se topim, izgubio sam par kila sigurno'', izjavio je Stefan Kapičić.

'To su većinom djeca, ja sam zahvalna njima što prate i seriju i film jer mi smo puno truda uložili u to, tako da sam stvarno sretna da su ovdje'', oduševljena je Jagoda Kumrić.

U svom prvom vikendu kino prikazivanja film "Larin izbor: Izgubljeni princ" pogledalo je nevjerojatnih 11.105 gledatelja što predstavlja apsolutno najveće kino ostvarenje nekog domaćeg filma od osamostaljenja Hrvatske. Prošli tjedan pala je i prva klapa druge sezone popularne serije, od koje se puno očekuje.

''Mi smo jedna obitelj, svi se kužimo. Prvi dani snimanja su stvarno bili fenomenalni, svi smo se spojili, svi smo tu. Imamo par novih lica, fantastičnih glumaca. Donosimo jednu Laru sedam godina kasnije, koja će opet donijeti neku novu priču, jednu novu bajku'', tvrdi Stefan.

Najveća Stefanova podrška je njegova zaručnica, Splićanka Miranda Viđak s kojom će godišnji odmor u kolovozu provesti malo na Hvaru, a malo na crnogorskom primorju.

A gdje će provesti svoj godišnji odmor, otkrila je i zaljubljena Jagoda.

''Split, Igrane kraj Makarske, ja se nadam da ću negdje i otputovat tipa Izrael ili nešto tako.''

Druženje Stefana i Jagode sa splitskim obožavateljima pogledajte u priloženom videu In magazina.

Više o filmu 'Izgubljeni princ' koji se nastavlja na prvu sezonu serije 'Larin izbor' možete doznati na službenoj stranici Izgubljeniprinc.hr