'Evo ti majica pa pokaži za koga najaviš', iznenadio je kapetan Cibone, Marin Rozić pjevača Željka Samardžića na snimanju IN Magazina.

'Evo ti majica pa pokaži za koga najaviš', iznenadio je kapetan Cibone, Marin Rozić pjevača Željka Samardžića na snimanju IN Magazina. Mostarski pjevač dar je srdačno prihvatio obećavši da će ga staviti na zid uz svoje najveće nagrade koje je primio. Samardžić je voditelju Daliboru Petku priznao da je kao mali dodavao lopte legendarnom košarkašu Krešimiru Čosiću, koji ga je zvao mali Bosanac. Ljubav prema košarci ostala je do danas, zato mu je najdraže kad na svojim koncertima u publici viđa puno sportaša, osobito košarkaša. Osim Rozića, na snimanju se pojavila i pjevačica grupe ET, trudnica Katarina Rautek. Otkrila je da je Samardžića upoznala na jednom druženju kad je pričala o njemu ni ne znajući da je to on. 'Nema mi ništa ljepše nego vidjeti trudnicu', obradovao se pjevač koji je bebi premijerno otpjevao svoj novi singl. 'Sviđa mu se jako, upravo se pomaknuo na desnu stranu', rekla je uzbuđena Katarina koja će u kolovozu roditi dječaka, kojeg je odlučila nazvati Dominik.

Pjevač Leo otkrio je kakav je Samardžić skiper, a krenule su suze kad se Željko susreo sa svojim nekadašnjim skladateljem, Rankom Bobanom, kojeg nije vidio više od 15 godina.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju