Ekipa IN Magazina, predvođena voditeljem Daliborom Petkom, za ovaj petak priredila je avanturu iz zoološkog vrta u koji su odveli pjevačicu Ivanu Kovač.

Ekipa IN Magazina, predvođena voditeljem Daliborom Petkom, za ovaj petak priredila je avanturu iz zoološkog vrta. Tamo su odveli pjevačicu Ivanu Kovač, koja se prvi puta suočila oči u oči sa zmijom. Dok su snimali u afričkoj kući pojavila se zmija Fifi, koja je nakon početnog šoka izazvala oduševljenje među ekipom. 'Nemojte se približavati', prvo je Ivana bila nepovjerljiva, no kad se uvjerila da nema razloga za strah odlučila ju je primiti u ruke. Ipak, ekipa zagrebačkog Zoološkog dobila je naređenje da zmiji ne pušta glavu.

To je samo dio onog što vas čeka u ovotjednoj rubrici 'Petkom s Petkom', u kojoj će Ivana otkriti razmišlja li o majčinstvu, ali i pokazati kako bi joj stajali brkovi oca Miše. Ivanu su na snimanju iznenadili njezina šminkerica Marija Butković, najbolja prijateljica Tamara Belić Horvat, modni dizajner Saša Momirović, ali i jedna tajanstvena gošća koja je Ivani izmamila suze na lice.