UTORAK 17.25

Više od 1300 emisija najgledanijeg zabavnog magazina u Hrvatskoj

Zabavni lifestyle magazin Nove TV slavi svoju petu obljetnicu emitiranja. U utorak 4.ožujka očekuje nas veliko rođendansko slavlje zanimljivog i bogatog dnevnog magazina koji se može pohvaliti s više od 1300 prikazanih izdanja, a o tome će osvjedočiti i posebno izdanje popularne emisije Nove TV. Kao što nas svakodnevno već godinama kroz aktualne, uzbudljive, poučne i zabavne minute emisije svakodnevno vode Mia Kovačić i Ana Stunić, i kroz ovu televizijsku rođendansku proslavu koja donosi brojna iznenađenja provest će nas upravo ova poznata voditeljska lica.

Televizijski event odvest će gledatelje iza prepoznatljive scene koju svakodnevno gledamo na malim ekranima te upoznati nas s cijelom pozadinom nastajanja najgledanijeg zabavnog magazina u Hrvatskoj. Prisjetit ćemo se najjačih tema, brojnih inspirativnih putovanja, te najintrigantnijih intervjua u proteklih pet godina. Tim inMagazina ovom prilikom donosi i jedno posebno iznenađenje, a brojni poznati uživat će i na licu mjesta s ekipom inMagazina na velikoj proslavi.

Za širok spektar različitih tema iz područja domaće i strane showbizz scene zaslužne su glavna urednica Ivana Mandić, a nedavno joj se u toj odgovornosti pridružuju i dnevne urednice Svjetlana Matić i Ivana Nanut. Od 2009. kada je ova dnevna lifestyle emisija krenula s prikazivanjem, svoje vjerne gledatelje redovito zabavlja i informira tim novinara koji uključuje Anu Vela, Ivanu Nanut, Svjetlanu Matić, Sašu Knežića, Davora Garića, Gordana Vasilja, Anju Stevović, Lanu Samaržija, Jelenu Prpoš, Marušu Stamać, Ivu Divljaković, Ružicu Đukić i Dalibora Petka.