Iako su mediji dugo špekulirali koga ljubi naš najpoznatiji kuhar, član žirija kulinarskog showa MasterChef, Mate Janković više ne krije da mu je mjesto u srcu zauzela jedna Zadranka.

Mate nam je otkrio da njegova djevojka kuha izvrsno te da mu je poseban gušt kuhati za nju, iako sve češće njoj prepušta kuhaču.

'Kuhati za nekog kog voliš je u principu isto kao i za nekog kog ne voliš. Kuhaš uvijek dobro, ali ljepše je to što to kuhanje ima i nastavak, to što sjednete zajedno i pojedete to što ste skuhali, zadovoljstvo i doživljaj.', sa smiješkom je dodao simpatični član MasterChefa. 

Što biste vi napravili da vam za vrijeme večere vino ili vodu u čašu natoči pjevačica Vanna, putopisac Hrvoje Šalković ili pak poznati kuhar Mate Janković?

Za potrebe humanitarke večeri kojoj je cilj bilo prikupljanje pomoći za djecu i mlade, neprofitne nevladine Udruge Dora, naši poznati uhvatili su se posla koji ne spada u njihovu struku. Kako su se snašli te što su nam sve otkrili naši poznati pogledajte u prilogu.

Više u prilogu.