Ekskluzivno za inMagazin Jelena Rozga progovara o razlozima prekida sa svojim dugogodišnjim mladićem. Iako je prije svega dva tjedna izjavila kako se izborila za svoju ljubav i da intenzivno razmišlja o majčinstvu, Jelena Rozga je potvrdila kako je ljubavi s njezinim mlađahnim i tajanstvenim dečkom ipak došao kraj.

Ekskluzivno za inMagazin Jelena Rozga progovara o razlozima prekida sa svojim dugogodišnjim mladićem. Iako je prije svega dva tjedna izjavila kako se izborila za svoju ljubav i da intenzivno razmišlja o majčinstvu, Jelena Rozga je potvrdila kako je ljubavi s njezinim mlađahnim i tajanstvenim dečkom ipak došao kraj. Kraljica estrade već je desetak dana slobodna žena, a sve detalje ispričala je na svom rasprodanom koncertu u Vodicama.

''Vjerojatno je tu razlog što sam i ja non-stop na putu, malo sam i umorna, možda sam i malo nervoznija nego inače i nekakva neslaganja koja nisu sad friška, to je nešto što već vučemo godinama, onda čovjek nakon nekog vremena jednostavno pukne.'' – izjavila je Jelena za inMagazin. Cijeli intervju gledatelji imaju priliku pogledati u današnjem izdanju inMagazina u 17.25 sati na Novoj TV.