Prije nego istrči na Nou Camp, novi igrač Barcelone Ivan Rakitić sa suprugom Raquel i kćerkicom Altheom baterije puni na kratkom odmoru u Lijepoj našoj.

A kako se popularni Raketa snašao u ulozi oca, kako je izgledala proslava prvog rođendana njegove mezimice, planira li uskoro crkveno vjenčanje i proširenje obitelji i kome je posvetio svoje dvije posljednje tetovaže, ekskluzivno je otkrio našem Gordanu Vasilju. Ne propustite nikad osobniji intervju omiljenog nogometaša.

''Uzmem je od žene, rekoh ne, to ću ja sada, pelene i flašicu, ma da mi se smije malo vjenčani kum u nekim stvarima, ali dobro, to je sve dio normale. Hoću da uživam što više mogu s malom i onda sve što mogu, hoću da napravim.'' rekao nam je slavni nogometaš o tome kako se snalazi u ulozi oca, a o braku: ''Puno ljudi kaže da je to samo jedno da i ništa više ili možda neki prsten, ali za nas je to jako bitno i stvarno idemo jako dobrim putem i ako Bog da, dogodine ćemo ako bude vremena sve odradit i crkveno, na veliko, lijepo u bijelo, to je san moje žene.''

Više saznajte u današnjoj emisiji inMagazina u 17,25 sati!