Prije povratka u njemački Wolfsburg, najbolji igrač Vatrenih na Svjetskom prvenstvu Brazilu, Ivan Perišić dao je ekskluzivni intervju za In magazin.

Prije povratka u njemački Wolfsburg, najbolji igrač Vatrenih na Svjetskom prvenstvu Brazilu, Ivan Perišić dao je ekskluzivni intervju za In magazin. 25-godišnji nogometaš koji će u kolovozu drugi put postati tata, našem je Gordanu Vasilju između ostalog otkrio sve o svojim nogometnim planovima, razočaranju nakon ispadanja u Brazilu.

''Svi naši igrači igraju u top klubovima, u svim ligama, tako da možemo biti razočarani što nismo prošli, ali kažem, bili smo, mislim po meni, u najtežoj skupini na Svjetskom i nije bilo lagano i taj faktor sreće nismo imali, tako da, ali eto, idemo dalje, glavu gore i imamo još puno utakmica ispred sebe.'' Rekao je našem Gordanu Vasilju Ivan Perišić.

Kako je proveo 20-dnevni odmor u Dalmaciji, tko su njegovi najveći navijači i o prijateljstvu sa suigračem Antom Rebićem, kojeg je prihvatio kao mlađeg brata ne propustite saznati u današnjem inMagazinu u 17,25 sati.