Reporterka Nove TV Ivana Nanut je u Londonu intervjuirala Charlize Theron, Amandu Seyfried i Setha MacFarlanea povodom nadolazećeg filma „Tko preživi, pričat će“. Ne propustite inMagazin 6. i 7.lipnja!

Charlize je u London stigla s posvojenim sinom Jacksonom, majkom Gertom i dečkom Seanom Pennom. Na ulazu u sobu hotela Claridges, Charlize je Ivanu pozdravila sa „Kako si“ jer se davnih dana družila s glumicom hrvatskih korijena Ivanom Miličević. Pričale su o njezinom odrastanju u malom gradiću, gdje kako ona kaže, „svatko svakog zna“. U intervju će otkriti što ju nasmijava, koje su prednosti i mane biti Charlize Theron i zašto u šali sina Jacksona zovu mali Republikanac.

Ekskluzivni intervju sa Charlize Theron gledatelji imaju priliku pogledati u petak 6. lipnja u inMagazinu, a u subotu 7. lipnja u inMagazin vikend donosi intervju s glumicom Amanom Seyfried. Amanda će osim o filmu „Tko preživi, pričat će“ Ivani otkriti i sve o svojoj najvećoj ljubavi – psu Finnu, zašto joj danas teško padaju putovanja po svijetu, a razgovarat će i o oblinama glumice i manekenke Kate Upton.