U vikend izdanju inMagazina, u subotu 28.lipnja, gledatelji imaju priliku pogledati intervju s glumcem Justinom Chambersom, kojeg znamo po ulozi Alexa Kareva iz američke serije Uvod u anatomiju.

U vikend izdanju inMagazina, u subotu 28.lipnja, gledatelji imaju priliku pogledati intervju s glumcem Justinom Chambersom, kojeg znamo po ulozi Alexa Kareva iz američke serije Uvod u anatomiju. Justin je novinarki inMagazina Ivani Nanut na televizijskom festivalu u Monte Carlu otkrio kako to izgleda iza kamere jedne od najpopularnijih serijala koji traje već 11 sezona.
Na upit novinarke zna li nakon toliko godina išta o doktorskom zanimanju budući da glumi pedijatra, te bi li joj mogao pružiti pomoći da se ona sad onesvijesti, rekao je kako nažalost zna samo prvu pomoć, a što se tiče terminologije i ostalih tajni zanata, ne zna baš ništa. „U jedno uho uđe, a u drugo izađe.“ Justin je inače otac petero djece i u sretnom je braku 21 godinu. Ivani je otkrio koji je najbolji savjet koji su mu dali u poslu, bi li se mogao baviti nečim drugim osim glumom, kako izlazi na kraj s petero djece, te što želi jednoga dana učiniti kako bi imao više slobodnog vremena.

Ne propustite intervju s poznatim glumce u inMagazinu vikend, u subotu u 16.30 na Novoj TV!