InMagazin predstavlja ovu pjevačicu na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njezino ime je Petra Kovačević i ima tek 18 godina.

InMagazin predstavlja ovu pjevačicu na hrvatskoj glazbenoj sceni. Njezino ime je Petra Kovačević i ima tek 18 godina. Prošlog je tjedna objavila svoju prvu pjesmu i spot ´Ajmo plesat´. Petru u medijima već nazivaju hrvatskom Beyoncé, zašto provjerila je Ružica Đukić.

Redatelj Miran Kurspahić, prepoznatljiv po svom jedinstvenom modnom stilu, posljednjih je dana izazvao veliki interes medija viješću da će uskoro postati otac. Reporter inMagazina Jurica Radović proveo je jedan dan u njegovom društvu tijekom kojeg mu je ovaj svestrani umjetnik otkrio zbog čega je prije ADU upisao pravo, otkud sklonost lijepom odijevanju, što je za njega pojam braka te kako se zamišlja u ulozi oca.
Ovog tjedna Daniel Delale je u emisiji Internetska posla ugostio proslavljenog pjevača Olivera Dragojevića. Cijeli intervju pogledajte na Dnevnik.hr-u, a inMagazin gledateljima donosi najbolje trenutke.

Stolice klasičnog dizajna vjerojatno nikada neće izaći iz mode. Ovakve stolice, koje su u doba svog nastanka bile definicija inovacije i danas su u stanju običnu sobu pretvoriti u uistinu spektakularan interijer. No, nisu sve stolice zaslužile biti u ovom probranom društvu. Koje jesu - istražila je ekipa inMagazina.

Za svoj album Kundera Damir Urban je, osim Porina, nedavno primio i nagradu Hrvatskog udruženja skladatelja. Ovaj rocker nastupat ce na ovogodišnjem Exitu u Novom Sadu, što ga posebno veseli jer će, osim na bini, uživati i ispred nje slušajući ostale glazbenike koji će tamo svirati. Ekipa inMagazina je s Urbanom razgovarala u Rijeci, a osim o nagradama i nadolazećim koncertima po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, razgovarali su o tome što ga opušta, što ljuti, čime bi se bavio da nije glazbenik te hoće li podržati nadolazeći gay pride.

Boris Banović ovoga tjedna donosi zanimljivi razgovor sa Leonom Paraminski koja se nedavno vratila sa Filmskog festivala u Cannesu.