Jeste li znali da je Neno Belan jedan od deset najizvođenijih autora u Hrvatskoj? Stoga ne čudi što publika zna svaki stih njegovih pjesama.

Jeste li znali da je Neno Belan jedan od deset najizvođenijih autora u Hrvatskoj? Stoga ne čudi što publika zna svaki stih njegovih pjesama. Na jučerašnjem dubrovačkom koncertu pod zvijezdama,ekipi inMagazina otkrio je kakve ga žene privlače te kako bi reagirao da njegova kći Nikolina odluči krenuti glazbenim putem.

Nakon što su prije deset godina glumci kultne američke serije ''Prijatelji" ušli u povijest sa zaradom od milijun dolara po nastavku, od danas se tim iznosom može pohvaliti i ekipa serije ''Teorija velikog praska". Zauzela je prvo mjesto kao najgledanija u Americi te im tako trostruko povećala honorare. Novinarka Ivana Nanut razgovarala je sa slavnim američkim producentom Dickom Wolfom, koji je otkrio koje su serije najgledanije, koliko je stresan njegov posao te hoće li televizijski glumci u budućnosti zarađivati iznose poput onih A lige.

Ugodan ambijent, klapska pjesma i topla ljetna noć pod vedrim nebom stvorili su savršeno ozračje za promociju romana "Jaša", autorice Jasne Vlahov. No ugođaj je pokvarila činjenica da je nedavna promocija nove knjige Nives Celzijus ipak privukla više medijske pozornosti. Zašto su uspjeh te književna nagrada Kiklop i dalje trn u očima njezinih kolega, doznat ćete u emisiji.