Ovog tjedna prošlo je točno pet godina otkako je umro Dino Dvornik, splitski pjevač i skladatelj, hrvatski kralj funka i velikan domaće glazbene scene.

Ovog tjedna prošlo je točno pet godina otkako je umro Dino Dvornik, splitski pjevač i skladatelj, hrvatski kralj funka i velikan domaće glazbene scene. Split je izgubio i njegova oca, glumačku legendu Borisa Dvornika. Iako je bilo pokušaja, niti Dino niti Boris još nisu dobili trajniji spomen na svoj lik i djelo. Ekipa inMagazina o tome je porazgovarala s Dijanom Dvornik, majkom i suprugom Dine i Borisa.

S ciljem da otkriju ljepote Hrvatske kako bi cijeli svijet vidio pravu sliku Lijepe naše, grupa svjetskih novinara pokrenula je projekt naziva ´Discover Croatia´. Jedan dan na snimanju s ovom istraživačkom ekipom provela je Jelena Prpoš.

I ove godine velike svjetske zvijezde nisu zaobišle Venecijanski filmski festival, a sve je prštalo od glamura i raskoši. To je pravi razlog da inMagazin u pomoć pozove neke od naših vodećih modnih stručnjaka, kako bi utvrdili tko je od poznatih briljirao u modnom izričaju, a tko, po tom pitanju, nije vrijedan spomena.